Ο Λουτρός Ταβέρνα Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

loutros
  • Διεύθυνση:
    Μ.Κουντουρά 5-7, Θεσσαλονίκη
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 11:00 – 01:00
  •  Ιδιωτικό Parking:
    Όχι
  • Τηλέφωνο κρατήσεων :  2311292485,6978469465 whats up

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το εστιατόριο Ο Λουτρός. Είναι ένα πολύ παλιό εστιατόριο καθώς η πρώτη χρονιά που λειτούργησε ήταν το 1950. Βέβαια, το 2000 ο Λουτρός πήρε την απόφαση να μετακομίσει σε ένα πολύ φιλόξενο κτίριο στην αγορά Μπεζεστένι.

Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το εστιατόριο είναι άκρως παραδοσιακό και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την μεγάλη ιστορία της Θεσσαλονίκης. Στον χώρο υπάρχουν διάσπαρτα διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Όσοι επισκέπτονται τον Λουτρό έρχονται σε επαφή και με άκρως παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις. Κάποια από τα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε είναι τα ρεβίθια, οι γαρίδες σαγανάκι, οι κασάτες σουπιές αλλά και ο μπακαλιάρος φούρνου. Όλα αυτά τα νόστιμα εδέσματα συνοδεύονται εξαιρετικά με ούζο ή τσίπουρο.

τιμές του εστιατορίου Λουτρός είναι πολύ καλές για την εποχή. Στόχος των ιδιοκτηρών είναι να προσελκύσουν πλήθος κόσμου, που θέλει να δοκιμάσει ντόπιες γεύσεις αλλά δεν θέλει να πληρώσει πολλά χρήματα.
Είναι χρήσιμο να τονιστεί επίσης πως ο Λουτρός διαθέτει και πολύ εύγευστη βαρελίσια μπύρα. Έτσι, εάν και εσείς προτιμάτε ένα ποτήρι μπύρα αντί για κάποιο άλλο αλκοολούχο ποτό ο Λουτρός θα σας ικανοποιήσει.

Ο Λουτρός θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί ένα από τα καλύτερα ουζερί του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Οι επισκέπτες του είναι τουρίστες όμως παράλληλα είναι και βέροι Θεσσαλονικείς.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση