Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ CINEMA

OANTHRWPOSTOYNOEMVRHKINHMATOGRAFOS

  Ο Πίτερ Ντέβερο, τον οποίο ενσαρκώνει ο γνωστός σε όλους Πίρς Μπρόσναν, είναι ένας συνταξιοδοτούμενος πρώην πράκτορας της CIA. Γνωστός με το ψευδώνυμο Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ, ήταν ένας απο τους καλύτερους αδίστακτους αλλά κι άρτια εκπαιδευμένους πράκτορες της υπηρεσίας. Μια νέα και απρόσμενη ειδική αποστολή όμως θα τον ταράξει απο την ησυχία που είχε αφότου αποσύρθηκε. Ο Πίτερ Ντέβερο έχει ως αποστολή  να προστατεύσει την πολύ σημαντική μάρτυρα, Άλις Φουρνιέ (ενσαρκώνει η Όλγκα Κιριλένκο) η οποία κρατά μεγάλα μυστικά για την αποκάλυψη  μιας μυστικής συνωμοσίας που συνέβη πριν απο πολλά χρόνια. Σύντομα ο ίδιος ο Πίτερ θα γίνει στόχος ενός παλιού γνωστού και συνεργάτη, του Ντέιβιντ Μέισον ( Λουκ Μπρεισι).

Ο Πίτερ πλέον δε μπορεί να εμπιστεύεται κανέναν καθώς ακόμα και μέσα στο σώμα που υπηρετεί, υπάρχουν υποκριτές και κατάσκοποι απο τις αντίπαλες πλευρές, καθώς και ο καθένας παίζει με τους δικούς του κανόνες. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ, βασίζεται στο έργο ”There are no spies” απο τα βιβλία Νovember Man του Μπιλ Γκρέιτζερ και παρουσιάζει ένα ανθρωποκυνηγητό μεταξύ κατασκόπων.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση