Νεράιδα Αίθουσα Δεξιώσεων Θεσσαλονίκη
3.5 2 votes

Νεράιδα Αίθουσα Δεξιώσεων Θεσσαλονίκη

Νεράιδα Αίθουσα Δεξιώσεων

Νεράιδα Αίθουσα Δεξιώσεων –  Το Κέντρο Εκδηλώσεων «Νεράιδα» βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Η ακριβής του τοποθεσία είναι στο 17ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Περαίας. Το μέρος στο οποίο βρίσκεται είναι πολύ καλό καθώς είναι μακριά από την βουή της πόλης αλλά παράλληλα κοντά στο κέντρο της.

Ακριβώς έξω από το κέντρο εκδηλώσεων υπάρχει παρκινγκ, το οποίο εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό οχημάτων. Η «Νεράιδα» αναλαμβάνει εκδηλώσεις γάμων, βαπτίσεων αλλά και κάθε είδους συνεστιάσεως. Αρχικά, είναι χρήσιμο να αναφερθεί πως η «Νεράιδα» λειτουργεί από το 1974 και έχει προσφέρει στους Θεσσαλονικείς, και όχι μόνο, αξέχαστες δεξιώσεις.

Είναι ακόμη σημαντικό να αναφέρουμε πως το κέντρο εκδηλώσεων σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα σταθερό μενού και σε catering. Και οι δύο περιπτώσεις είναι πολύ καλές. Νεράιδα Αίθουσα Δεξιώσεων – Στην περίπτωση του σταθερού μενού, οι σεφ του κέντρου εκδηλώσεων θα συζητήσουν μαζί σας και θα σας δώσουν κάποιες χρήσιμες συμβουλές ώστε να διαλέξετε το μενού που θα καλύψει τα γούστα σας.
Εάν όμως επιθυμείτε να έχετε μπουφέ στην δεξίωση σας, η επιλογή του catering είναι η πιο σωστή. Οι γεύσεις είναι σίγουρο πως θα σας ενθουσιάσουν και θα σας αφήσουν τις πιο όμορφες εντυπώσεις.

Το κέντρο εκδηλώσεων «Νεράιδα» σας εγγυάται πως η δεξίωση σας θα γράψει ιστορία.

Νεράιδα Τηλέφωνο

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310626571 , 6978469465

Νεράιδα Αίθουσα Δεξιώσεων Θεσσαλονίκη
3.5 2 votes
Αρέσει σε %d bloggers: