Νάξος Εκδρομές

naxos-ekdromes

Η Νάξος συγκαταλέγεται στα νησιά των Κυκλάδων. Κατ’ αρχήν, η Νάξος είναι ένα νησί με πολλές ομορφιές και με πολλά αξιοθέατα. Κατά την διάρκεια της εκδρομής σας αξίζει να επισκεφθείτε τα κάστρα και τους Πύργους, τα μοναστήρια με την υπέροχη αρχιτεκτονική αλλά και τις εκκλησίες. Επιπλέον, η Νάξος είναι από τα νησιά με τις ομορφότερες παραλίες. Υπάρχουν παραλίες για όλα τα γούστα, άλλες πιο οργανωμένες και άλλες πιο ερημικές. Οι πιο φημισμένες είναι η Αγία Άννα και ο Άγιος Προκόπης. Τα νερά της θάλασσας είναι καταγάλανα και κρυστάλλινα. Εν συνεχεία, οι επισκέπτες της Νάξου ενθουσιάζονται και με τις πολλές ταβέρνες που διαθέτει το νησί. Τα τοπικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους και είναι αυτά που κάνουν τα φαγητά να ξεχωρίζουν.

Επιπρσθέτως, θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν και στην νυχτερινή ζωή της Νάξου. Οι πολλές καφετέριες, τα bar αλλά και τα club δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να επιλέξουν ανάλογα με την διάθεση τους. Οι τιμές του νησιού είναι πολύ καλές και παίζουν σημαντικό ρόλο στην επισκεψιμότητα που έχει η Νάξος. Ακόμη, όσο θα βρίσκεστε στο νησί των Κυκλάδων αξίζει να κάνετε μια ημερήσια κρουαζιέρα, η οποία θα σας δώσει την δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα το νησί αλλά και να ανακαλύψετε απόκρυφες παραλίες.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση