ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

NAYPLIODIAKOPES

Το Ναύπλιο αποτελεί μια απο τις ομορφότερες πόλεις της Πελοποννήσου και λατρεμένος προορισμός για διακοπές, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους τουρίστες.Η διατηρητέα παλιά πόλη, διαθέτει δυο υπέροχα ενετικά κάστρα, την Ακροναυπλία και φυσικά το Παλαμήδι, που είναι σα να βγήκαν απο άλλη εποχή.Η πανοραμική θέα της πόλης (αφού ανεβείτε τα 999 σκαλιά)συναρπάζει και κυριεύει τον επισκέπτη.Τα σκαλιά βγαίνουν στο Παλαμήδι.Μπορείτε να κάνετε βόλτα στον πεζόδρομο της Αρβανιτιάς και να απολαύσετε την θάλασσα μπροστά στα πόδια σας.

Τα καφέ, τα μπαρ και οι ταβέρνες της πόλης, βρίσκονται πίσω απο τις ακτές του Μιαούλη και της Μπουμπουλίνας και έχουν για θέα το πασίγνωστο σε όλους μπούρτζι με τον ενετικό φάρο.Η περιήγηση στην πόλη γίνεται απο τον λιθόστρωτο δρόμο της Βασιλέως Κωνσταντίνου.Στην πλατεία Συντάγματος, είναι κτισμένο το αρχαιολογικό μουσείο, το οποίο υπήρξε το πρώτο κοινοβούλιο της ελεύθερης Ελλάδας.Τα καταπράσινα με πολλά δέντρα πάρκα του ΟΣΕ και του Κολοκοτρώνη καλωσορίζουν τους εκδρομείς στην είσοδο της πόλης.Τα γραφικά σοκάκια είναι πραγματικά φτιαγμένα για ατέλειωτες βόλτες με τα πόδια.

Το Ναύπλιο αποτελεί άριστο προορισμό για τις διακοπές σας καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.Μια πανέμορφη πόλη της Ελλάδας που διατηρεί την παράδοση σε συνδυασμό με την χαλάρωση και τις στιγμές διασκέδασης.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση