ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΝΑ

MPERDEMAESTIATORIO

Σε μια όμορφη και ήσυχη περιοχή των βορείων προαστίων και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, υπάρχει ένα γραφικό εστιατόριο εν ονόματι ΜΠΕΡΔΕΜΑ. Αυτο το εστιατόριο ονομάστηκε έτσι καθώς μπερδεύει με τέχνη το παρελθόν σπο το 1998, με μια καινούρια αρχή λίγο πριν το 2014.  Το ΜΠΕΡΔΕΜΑ προσφέρει στους πελάτες του, ποιοτικές γεύσεις απο την ελληνική αλλά και πολίτικη κουζίνα. Το έμπειρο προσωπικό του εστιατορίου καλωσορίζει τους πελάτες με ζεστασιά, προσφέροντας καλή εξυπηρέτηση.

Ο χώρος του εστιατορίου ΜΠΕΡΔΕΜΑ είναι άνετος, με όμορφα χρώματα και διακόσμηση, που προσδίδουν άνεση, χαλάρωση και οικειότητα. Το κατάστημα επίσης διαθέτει αυλή με όμορφα και γραφικά τραπέζια με στρωμένες λαδόκολλες, όπου μπορείτε να πάρετε το γεύμα σας, όταν το επιτρέπει ο καιρός. Το κατάστημα επίσης διαθέτει ιδιωτικό παρκινγκ, ώστε να διευκολύνονται οι πελάτες και να έχουν εύκολη κι γρήγορη πρόσβαση στο εστιατόριο.

Στο εστιατόριο ΜΠΕΡΔΕΜΑ που βρίσκεται τοποθετημένο στην περιοχή της Κηφισιάς και συγκεκριμένα νέα διεύθυνση Σκιάθου 3, θα βρείτε ευχάριστο προσωπικό, ζεστό κλίμα, ανεβασμένη διάθεση, καθώς και υψηλής ποιότητας πιάτα με αυθεντικές γεύσεις παρμένες απο την πολίτικη αλλά και την ελληνική κουζίνα. Καλή σας απόλαυση.

ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Σκιάθου 3, Κηφισιά 145-64
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά: 19:00 – 00:30 Σάββατο 13:00 – 02:00
Ιδιωτικό Parking: Ναι

 

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση