ΜΟΝΕΔΑ ΝΙΚΑΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

MONEDAESTIATORIO
3/5 - (1 vote)

Η ΜΟΝΕΔΑ αποτελεί ένα ευχάριστο μεζεδοπωλείο που βρίσκεται στην περιοχή της Νίκαιας στην πόλη της Αθήνας. Στο εστιατόριο αυτό θα βρείτε υπέροχες γεύσεις της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας. Το παρειστικό ύφος του εστιατορίου, θα σας δημιουργήσει αίσθημα οικειότητας και άνεσης. Τα μοναδικά κρύα και ζεστά ορεκτικά, οι λαχταριστοί μεζέδες,οι δροσερές σαλάτες και τα κυρίως πιάτα θα σας ενθουσιάζουν με τα αρώματα και τις γεύσεις τους. Τα εκλεκτής ποιότητας κρασιά θα αποτελέσουν ιδανικό συμπλήρωμα του φαγητού.

Στη ΜΟΝΕΔΑ το γεύμα ή το δείπνο σας συνοδεύεται παρέα με με ζωντανή μουσική απο την ορχήστρα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ αλλά και κάθε Κυριακή μεσημέρι η ζωντανή μουσική της ταβέρνας, φτιάχνει την διάθεση και ανάβει το γλέντι. Το προσωπικό είναι εξυπηρετικό και προσφέρει άριστη φιλοξενία στους πελάτες. Ο συνδυασμός του καλού και ποιοτικού φαγητού σε σχέση με την τιμή, είναι ακαταμάχητος.

Το εστιατόριο ΜΟΝΕΔΑ στην περιοχή της Νίκαιας, προσφέρει στους πελάτες της πιάτα υψηλής γαστρονομίας με συνταγές και προϊόντα της ελληνικής κουζίνας, ευχάριστο και κεφάτο περιβάλλον καθώς και ζεστή ατμόσφαιρα που σας ελκύσουν και θα σας κάνουν πιστούς πελάτες. Καλή σας όρεξη.

ΜΟΝΕΔΑ ΝΙΚΑΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Ολύμπου 64 & Καραϊσκάκη, Νίκαια 184 50
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 13:00 – 01:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση