ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ ΣΜΥΡΝΗ Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

mirovolos-smirni-estiaorio-thessaloniki-eikones

Μυροβόλος Σμύρνη Τηλέφωνο

  • Διεύθυνση:  Κομνηνών 32, Θεσσαλονίκη
  • Ωράριο Λειτουργίας:  Καθημερινά 12:00 – 02:00
  • Ιδιωτικό Parking: Όχι

Το εστιατόριο Μυροβόλος Σμύρνη βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην στοά Μοδιάνο. Η στοά αυτή βρίσκεται στην οδό Κομνηνών και αποτελεί μία από τις πιο παλιές της πόλης. Το εστιατόριο αυτό διαθέτει ελληνική αλλά και πολίτικη κουζίνα καθώς θέλει να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες γεύσεις.

Οι ιδιοκτήτες του είναι πολύ φιλόξενοι άνθρωποι και αυτό που επιθυμούν είναι να προσφέρουν ποιοτικό φαγητό αλλά και όμορφες στιγμές στους επισκέπτες.
Η διακόσμηση του εστιατορίου Μυροβόλος Σμύρνη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσοχή και οι φωτογραφίες που κοσμούν τους τοίχους αναδεικνύουν τις ομορφιές της πόλης.
Τα τραπεζάκια όντας ορθά τοποθετημένα δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν το φαγητό τους χωρίς προβλήματα.

Η κουζίνα του εστιατορίου διαθέτει όλων των ειδών τα καλούδια και όλα τα υλικά είναι εκλεκτά. Με τον τρόπο αυτό τα πιάτα που ετοιμάζει ο σεφ δεν θα μπορούσαν παρά να είναι πεντανόστιμα.
Εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε μακαρόνια με χταποδάκι αλλά και την χωριάτικη σαλάτα.

Βέβαια όποιο πιάτο και αν επιλέξετε από το μενού είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσει. Το γεύμα σας μπορείτε να το συνοδεύσετε με ρετσίνα, ούζο ή και κρασάκι.
Οι πολύ καλές τιμές δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο. Η επίσκεψη σας στη Μυροβόλο Σμύρνη θα σας μείνει αξέχαστη καθώς εκεί θα δοκιμάσετε πολίτικες αλλά και ελληνικές γεύσεις.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση