Μήλος Εκδρομές

milos-ekdromes

Η Μήλος είναι ένα από τα πιο μεγάλα νησιά των Κυκλάδων. Αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για όσους αναζητούν την χαλάρωση και την ηρεμία. Αρχικά, αυτό που κάνει την Μήλο μοναδική είναι το σχήμα πετάλου που έχει. Ακόμη, πρέπει να τονίσουμε πως το νησί έχει πολλές παραλίες. Από τις πιο γνωστές είναι το Σαρακίνικο, το Κλέφτικο, ο Γέρακας, ο Παπάφραγκας αλλά και άλλες πολλές. Τα κρυστάλλινα νερά θα σας μαγέψουν και θα αισθανθείτε πως βρίσκεστε στον παράδεισο. Εν συνεχεία, η Μήλος διαθέτει και υπέροχα αξιοθέατα. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους αλλά και τα μουσεία. Επίσης, η κρουαζιέρα με το καραβάκι θα είναι μια υπέροχη εμπειρία καθώς θα δείτε από κοντά τις πανέμορφες σπηλιές του νησιού και θα φθάσετε στις πιο απόκρυμνες παραλίες.

Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφέρουμε πως η Χώρα της Μήλου είναι γραφική, με σοκάκια τα οποία είναι πλακόστρωτα. Οι ταβέρνες κατά μήκος του νησιού είναι πολλές και σας δίνουν την ευκαιρία να επιλέξετε ανάλογα με το γούστο και την διάθεση σας. Τα τοπικά προϊόντα θα σας ενθουσιάσουν και θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Εμείς φροντίζουμε να διοργανώσουμε μια εκδρομή, η οποία θα σας μείνει αξέχαστη χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση