Μέθεξις bar… Ουζάκι Καλαμαριά Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

methexis-estiatorio-thessaloniki

Το Μέθεξις bar… ουζάκι είναι ένα εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται επάνω στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη και έχει εξαιρετική θέα προς την θάλασσα.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στους τσιπουρομεζέδες αλλά και στην ποιότητα των εδεσμάτων που προσφέρει. Το Μέθεξις bar… ουζάκι είναι ένας χώρος πολύ γαλήνιος, που προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα στους επισκέπτες.

Τα τραπέζια είναι τοποθετημένα με τέτοιον τρόπο ώστε να υπάρχει ελευθερία κινήσεων. Επιπλέον, τα φωτεινά χρώματα όπως το λευκό και το μπεζ παίζουν καθοριστικό ρόλο στην όλη ατμόσφαιρα του εστιατορίου.

Το Μέθεξις bar… ουζάκι διαθέτει ελληνική κουζίνα και γεύσεις που είναι γνωστές στον ουρανίσκο μας. Οι επισκέπτες του εστιατορίου απολαμβάνουν εκτός από το εξαίσιο φαγητό και την διακριτική εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό.

Στο εστιατόριο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πολύ νόστιμους μεζέδες, οι οποίοι συνοδεύουν ιδανικά το τσίπουρο ή και το κρασί. Τα αγνά υλικά οφείλονται στο καλό αποτέλεσμα των πιάτων. Βέβαια, το εστιατόριο προσφέρει και μαγειρευτά φαγητά για όσους θέλουν να φάνε κάτι πιο σπιτικό.

Το τσίπουρο, το ούζο αλλά και το κρασί που προσφέρει το εστιατόριο είναι ελληνικό καθώς στόχος των ιδιοκτητών είναι να στηρίξουν την ελληνική αγορά. Στηρίξτε την και εσείς επιλέγοντας το συγκεκριμένο εστιατόριο.

  • Διεύθυνση:
    Θεμιστοκλή Σοφούλη 111, Καλαμαριά
  • Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 12.00 – 01.00
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση