Λίχνος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

91020491862d33ee11b84138ff5e44ff1542dfc

Λίχνος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη με Ζωντανή Μουσική

Το εστιατόριο Λίχνος βρίσκεται στην Χαριλάου, στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά, το εστιατόριο λειτουργεί από το 2000. Στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού οι επισκέπτες χαλαρώνουν σε ένα όμορφο και οικείο περιβάλλον και κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών το τζάκι πάντα σιγοκαίει.  Εν συνεχεία, ο εξωτερικός χώρος είναι εξίσου όμορφος καθώς το πράσινο χρώμα κυριαρχεί. Ακόμη, η παιδική χαρά στο πίσω μέρος του εστιατορίου προσφέρει αξέχαστες στιγμές στα παιδιά μας και είναι ένας τρόπος ώστε όλη η οικογένεια να περάσει καλά.

Το εστιατόριο Λίχνος φημίζεται για το κοτόπουλο Al Arabia, το οποίο πρέπει να γευτείτε αλλά και για τις ολόφρεσκες σαλάτες. Είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν οι σεφ είναι εκλεκτά και διαλεγμένα με μεγάλη προσοχή. Επιπλέον, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή υπάρχει μουσική ορχήστρα με πλούσιο ρεπερτόριο το οποίο καλύπτει όλα τα γούστα. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας υπό το άκουσμα όμορφων μελωδιών. Επίσης, το ευγενικό προσωπικό του εστιατορίου Λίχνος βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους επισκέπτες του. Όσοι έχουν επισκεφτεί το εστιατόριο Λίχνος μιλούν με τα καλύτερα λόγια και δηλώνουν πως θα το ξανά επισκεφτούν. Επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σας κλείσουμε το καλύτερο τραπέζι του εστιατορίου και φυσικά σε πολύ χαμηλές τιμές.

Πληροφορίες εστιατόριο Λίχνος

  • Κουζίνα : ελληνική, μεσογειακή
  • Ωράριο λειτουργίας : 12:00-01:00
  • Διεύθυνση : Ν.Πλαστήρα 49
  • Παρασκευή Σαββάτο περίπου  15 ευρώ / άτομο πλήρες μενού με ζωντανή μουσική και πίστα μέχρι το πρωί.
  • Κατάλληλο για δεξιώσεις γάμου βαπτίσεις κτλπ

Εστιατόριο Λίχνος φωτογραφίες

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση