Κως Εκδρομές

kos-ekdromes

Στα δωδεκάνησα βρίσκεται ένα μαγευτικό νησί, η Κως. Κατ’ αρχήν, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ο πατέρας της σύγχρονης ιατρικής, ο Ιπποκράτης, κατάγεται από την Κω. Το νησί είναι πολύ όμορφο και έχει επιρροές από την Ιταλία και την Βενετία. Έτσι, η αρχιτεκτονική των κτιρίων είναι άκρως εντυπωσιακή. Επιπλέον το νησί αυτό διαθέτει και μέρη φυσικού κάλλους, τα οποία φέρνουν τους τουρίστες σε άμεση επαφή με την φύση. Οι επισκέπτες εν συνεχεία, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού. Η επίσκεψη σας στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία θα είναι μια μοναδική εμπειρία.

Η Κώς ακόμη διαθέτει και υπέροχες παραλίες. Από τις πιο φημισμένες είναι το Cavo Paradiso, τα θερμά αλλά και ο Άγιος Στέφανος. Βέβαια υπάρχουν και άλλες τις οποίες αξίζει να ανακαλύψετε. Το νησί είναι γεμάτο ταβέρνες και όμορφες καφετέριες, οι οποίες προσφέρουν στους επισκέπτες στιγμές χαλάρωσης. Όσο θα βρίσκεστε στην Κω σας παροτρύνουμε να πάρετε το καραβάκι το οποίο κάνει κρουαζιέρες με σκοπό να γνωρίσουν οι τουρίστες το νησί από άκρη σε άκρη. Εμπιστευθείτε μας και εμείς θα αναλάβουμε την διοργάνωση μιας εκδρομής που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας για μια ολόκληρη ζωή.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση