Κωνσταντινούπολη Εκδρομές

kanokratisi

Κωνσταντινούπολη

 Το ταξίδι σας στην Κωνσταντινούπολη θα σας μείνει αξέχαστο καθώς  εμείς θα φροντίσουμε ώστε η εκδρομή να είναι πλήρως οργανωμένη. Κατ’ αρχήν, θα ξεκινήσουμε το βράδυ από την Θεσσαλονίκη και αφού κάνουμε δύο στάσεις στην Κομοτηνή και την Ξάνθη θα φθάσουμε στον προορισμό μας που δεν είναι άλλος από την Πόλη. Πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης βρίσκονται τα ξενοδοχεία μας έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης. Την πρώτη μέρα θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο αλλά και το φημισμένο Καπαλί Τσαρσί για ψώνια. Στην συνέχεια θα κάνουμε βόλτα με το καραβάκι στον Βόσπορο. Θα είναι μία εμπειρία που θα μας συντροφεύει για μια ζωή. Το βράδυ θα συγκεντρωθούμε και θα κατευθυνθούμε σε μία ταβέρνα με oriental show.Την επόμενη μέρα, αφού φάμε πρωινό θα επισκεφθούμε την Αγιά Σοφιά, το Μπλέ Τζαμί, τον Ιππόδρομο, το Ντολμά Μπαχτσέ και στην πορεία θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην πολύ γνωστή πλατεία Taksim. Το απόγευμα όσοι έχουν διάθεση μπορούν να δοκιμάσουν την εμπειρία του χαμάμ, στο φημισμένο Suleimanyie Hamami.Το βράδυ είμαστε ελεύθεροι να διασκεδάσουμε σε ένα από τα πολλά club της πόλης.

Την τελευταία μέρα, στις 09:00 το πρωί και αφού φορτώσουμε τις αποσκευές μας στο λεωφορείο και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής αφού αφήσουμε τους φίλους μας στην Ξάνθη και την Κομοτηνή. Για την επόμενη εκδρομή σας στο εξωτερικό επιλέξτε την Κωνσταντινούπολη.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση