Κιουρντί Μεζέ Θεσσαλονίκη

kiournti-meze-thessaloniki

Κιουρντί Μεζέ Τηλέφωνο

  • Τιμή κατ άτομο 15 / άτομο με κυρίως πιάτο από κρεατικά της ώρας , απεριόριστο κρασί , νερό , τζατζίκη , σαλάτα , πατάτες .
  • Ώρα έναρξης 21:00
  • Ανοιχτά παρασκευή Σαββάτο
  • Ζωντανή μουσική Λαικό Ρεμπέτικο
  • Οδός Τούμπα Γρηγορίου Λαμπράκη 76
  • Τηλέφωνο μόνο για εκδηλώσεις 2310626571

Το Κιουρντί Μεζέ είναι ένα από τα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται στην Τούμπα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Λαμπράκη. Λειτουργεί εδώ και 9 χρόνια και ο κόσμος που το επισκέπτεται κάθε βράδυ είναι πολύς. Κατ’ αρχήν, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως το Κιουρντί Μεζέ διαθέτει εξαιρετική κουζίνα. Τα πιάτα που δημιουργούν οι έμπειροι σεφ είναι ιδιαίτερα εύγευστα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εκλεκτά. Το μενού είναι πλούσιο και οι επιλογές πολλές. Εν συνεχεία, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το ρεμπετάδικο έχει πολύ όμορφη διακόσμηση. Τα γήινα χρώματα επικρατούν και δημιουργούν την ψευδαίσθηση στους θαμώνες πως βρίσκονται σε ρεμπετάδικο της παλιάς εποχής. Ακόμη, το Κιουρντί Μεζέ διαθέτει και έμπειρο προσωπικό το οποίο εξυπηρετεί όλους τους θαμώνες με τον καλύτερο τρόπο.

Εν συνεχεία, αξίζει να αναφέρουμε πως κάθε Παρασκευή και Σάββατο υπάρχει μουσική ορχήστρα. Το ρεπερτόριο της είναι μεγάλο και καλύπτει όλα τα γούστα. Καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ρεμπέτικα τραγούδια, λαϊκά, παραδοσιακά αλλά και νησιώτικα. Όπως γίνεται αντιληπτό η διασκέδαση κάθε βράδυ λειτουργίας του ρεμπετάδικου φθάνει στα ύψη και ο χορός είναι το μοναδικό επακόλουθο. Το Κιουρντί Μεζέ το επισκέπτονται τόσο οι φοιτητές της πόλης όσο και οι μόνιμοι κάτοικοι. Επιλέξτε για την νυχτερινή σας διασκέδαση το ρεμπετάδικο Κιουρντί Μεζέ και ζήστε και εσείς την μαγική εμπειρία που προσφέρει.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση