ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΡΟΥΒΑΣ ΠΑΟΛΑ ΤΑΜΤΑ
5 9 votes

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΡΟΥΒΑΣ ΠΑΟΛΑ ΤΑΜΤΑ

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465

   paola-rouvas
ΤΗΛ 2103001256

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΟΛΑ ΡΟΥΒΑΣ ΤΑΜΤΑ  2017 2018

Στο Κέντρο Αθηνών ξεκινάει τη φετινή σεζόν Πάολα Ρουβάς μαζί με Τάμτα.  Ο Ρουβάς είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ερμηνευτές. Η πορεία του στην μουσική βιομηχανία είναι εξαιρετική και όλα τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει αγγίζουν την ψυχή. Οι συνάδελφοι του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτό το τόσο χαμηλών τόνων παιδί το οποίο λατρεύει την μουσική. Ο Ρουβάς, στο Κέντρο Αθηνών, θα ερμηνεύσει τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε σε ντουέτο με τη Πάολα.

 kentro-athinon-paola

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ  ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 2018

 

 Το Κέντρο Αθηνών είναι από τα πιο αγαπημένα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Κάθε βράδυ λειτουργίας του Κέντρου Αθηνών οι επισκέπτες είναι πολλοί και το κέφι φουντώνει από πολύ νωρίς. Μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν βρεθεί στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπως ο Στέλιος Ρόκκος, η Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α. Την φετινή σεζόν ο Νίκος Βέρτης, η Ελένη Φουρέιρα  θα κρατούν συντροφιά σε όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΙΜΕΣ

Έναρξη 14-10-2016

Ανοιχτά : Παρασκευή Σαββάτο

Ώρα : 23:00

Τιμή Φιάλης : 170/4 άτομα , φοιτητικό δε υπάρχει ακόμα

Πειραιώς 142

Κέντρο Αθηνών Τηλέφωνο Κρατήσεων

Τηλέφωνο κράτησης 2103001256 , 6978469465 whats up

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΟΛΑ ΡΟΥΒΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΔΟΣ

 

ΠΑΟΛΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 2018

Χειμερινή σεζόν 2017 με πολλά και ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά δρώμενα να λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα. Μεγάλες συνεργασίες, μεγάλα ονόματα, μεγάλες επιτυχίες και πολλά, γνωστά κέντρα.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΡΟΥΒΑΣ ΠΑΟΛΑ 2017 2018

kentro-athinon-rouvas
Ένα κέντρο που αποτελεί σταθερή αξία στον καλλιτεχνικό χώρο αναμένεται και φέτος να γεμίσει κόσμο. Μιλάμε ασφαλώς για το περίφημο Κέντρο Αθηνών, ένα νυχτερινό κέντρο σταθμό στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Λειτουργεί για χρόνια χωρίς να χάνει καθόλου από την αίγλη του και κάθε φορά όλο και κάποια έκπληξη έχει να μας κάνει αφού οι συνεργασίες του με πασίγνωστους τραγουδιστές είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Πρόκειται για ένα από τα πλέον καλαίσθητα και ευχάριστα νυχτερινά κέντρα αφού είναι αρκετά μεγάλο, έχει χωρητικότητα και κάθε φορά που συνεργάζεται με κάποιο μεγάλο καλλιτέχνη ή σχήματα καλλιτεχνών γίνεται πραγματικά το αδιαχώρητο. Το Κέντρο Αθηνών βρίσκεται σε μία περιοχή που αποτελεί κλειδί για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Πειραιώς 142, στο Γκάζι. Στο Κέντρο Αθηνών η διασκέδαση διαρκεί τις περισσότερες φορές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, και αυτό αναμένεται να συμβεί για ακόμα μία χρονιά, αφού εκεί θα τραγουδήσει φέτος το χειμώνα ένας ακόμα αστέρας των μπουζουκιών, ο Νίκος Βέρτης. Δε θα είναι όμως μόνος του. Μαζί του θα εμφανιστεί και ένα πρόσωπο ιδιαίτερα εκρηκτικό ως προς την παρουσία του που πάντα εντυπωσιάζει, και ακούει στο όνομα Ελένη Φουρέιρα. Ένα ντουέτο ακόμα λοιπόν που πρόκειται να σπάσει ταμεία.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

kentro-athinon-tamta
Το Κέντρο Αθηνώνέχει χρησιμοποιηθεί, εκτός από τις παρουσιάσεις τραγουδιστών και τραγουδιστριών, και για άλλες εκδηλώσεις αλλά ακόμα και για συνέδρια, αφού η διαρρύθμισή του το καθιστά ιδιαίτερα εύκολο να μετατραπεί σε συνεδριακό χώρο αλλά και σε χώρο εκδηλώσεων πάσης φύσεως. Η χωρητικότητά του είναι πολύ μεγάλη αφού μπορεί να χωρέσει 2500 άτομα. Έχει επίσης χώρο που χρησιμοποιείται ως κουζίνα για την παρασκευή φαγητών, πράγμα απαραίτητο όταν γίνονται εκδηλώσεις μεγάλής χρονικής διαρκείας. Όσον αφορά στη χρήση του Κέντρου Αθηνών ως νυχτερινού κέντρου, ιδιαίτερα εντυπωσιακή θεωρείται η διακόσμησή του, που χαρακτηρίζεται γενικά ως αρκετά μοντέρνα, αλλά και ο ζωηρός φωτισμός του. Ο χώρος έχει επίσης μπαρ, στα οποία μπορεί να σταθεί και να παρακολουθήσει όποιος δεν έχει κάνει κράτηση, καθώς και stands τα οποία δίνουν έναν πιο club χαρακτήρα στο χώρο. παραπονεμένος δε μένει κανείς: Ακόμα και οι απαιτητικότεροι θαμώνες, όπως αυτοί που θέλουν να παρακολουθήσουν από ψηλά την εκτέλεση των μουσικών προγραμμάτων, μπορούν να ανέβουν στον εξώστη, στον οποίο υπάρχουν αρκετά τραπέζια.

Αυτά είναι τα σημαντικότερα γνωρίσματα του Κέντρου Αθηνών.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 2017 2018

Η ιστορία του Κέντρο Αθηνώνξεκινάει από το 2005. Λειτουργεί τους χειμερινούς μήνες, όμως η επιτυχία που γνώρισε με τη συνεργασία του με κάποια σχήματα το κράτησαν ανοιχτό για αρκετούς μήνες ακόμα. Για ορισμένα χρονικά διαστήματα ο χρόνος λειτουργίας του ξεπέρασε ακόμα και τους 12 μήνες συνεχόμενα, κάποιες φορές με το ίδιο σχήμα, πράγμα που ακόμα αποτελεί ακατάρριπτο ρεκόρ.

Πάολα 2017 2018

Συνεργάστηκαν για τρεις χρονιές στη σειρά και κάθε βράδυ στο κέντρο επικρατούσε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο. Κατά την τρίτη χρονιά της συνεργασίας τους, δίπλα στον Πλούταρχο στάθηκαν η Αποστολία Ζώη, η Τάμτα και ο Γιάννης Βαρδής. Τη χειμερινή σεζόν 2008-2009 το Κέντρο Αθηνών συνεργάστηκε με τον αγαπημένο και αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο, σε κοινές εμφανίσεις με το Μανώλη Λιδάκη και το Μπάμπη Στόκα. Η επόμενη χρονια, χειμερινή σεζόν 2009-2010 γράφτηκε στην ιστορία του μαγαζιού. Συνεργασία με το Νίκο Βέρτη και η επιτυχία ήταν απόλυτη. Ακολουθεί η χειμερινή σεζόν 2011-2012 με το Κέντρο Αθηνών να συνεργάζεται με το Δημήτρη Μητροπάνο, το Δημήτρη Μπάση και το Γιάννη Κότσιρα, ένα τρίο που χαρακτηρίστηκε τόσο πετυχημένο όσο και συγκλονιστικό στις εμφανίσεις του στο μαγαζί. 2012-2013 το Κέντρο Αθηνών συνεργάζεται με την Άννα Βίσση και το Νίκο Ζωιδάκη, ενώ τον επόμενο χειμώνα ήρθε η συνεργασία του Στέλιου Ρόκκου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το χειμώνα 2014-2015 είχαμε το πολύ επιτυχημένο σχήμα Νίκος Βέρτης – Ελένη Φουρέιρα, πράγμα το οποίο φέτος επαναλαμβάνεται και αναμένεται να είναι εξίσου επιτυχές.

ΚΕΝΤΡΟ Διαθέσιμες μέρες – Τιμή Εισόδου στο Κέντρο Αθηνών Ρουβάς Πάολα

Ποτό 15 το άτομο , Παρασκευή Σαββάτο

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κρατήσεις και πληροφορίες για την τιμή φιάλης για το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ τηλεφωνήστε στο 2103001256

Τιμή φιάλης στο Κέντρο Αθηνών Ρουβάς Πάολα

Στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ η Τιμή για την φιάλη/μπουκάλι είναι:

Παρασκευή : Κανονική τιμή : 170€ /4 -Άτομα/ Φοιτητική τιμή  : (Δεν Διατίθεται)

Σαββάτο: Κανονική τιμή : 170€ /4-Άτομα / Φοιτητική τιμή : (Δεν Διατίθεται)

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Ώρα προσέλευσης

Στο Ποσειδώνιο ώρα προσέλευσης /ώρα που πρέπει να είστε εκεί όταν έχετε κράτηση είναι 23:00

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Το Κεντρο Αθηνων Πάολα κάνει πρεμιέρα Οκτώμβριο και ανοίγει για άλλη μια χρονιά ώστε να απολαύσετε τον Πάολα και τις επιτυχίες του.

Που τραγουδάει η Πάολα

Η Πάολα θα εμφανίζεται και θα τραγουδάει θα είναι για την φετινή σεζόν 2016 2017 στα μπουζούκια Πάολα  Κέντρο Αθηνών.

Κέντρο Αθηνών Ρουβάς Πάολα κράτηση

ΤΗΛ 2103001256, 6978469465

Κέντρο ΑΘΗΝΩΝ ΡΟΥΒΑΣ ΠΑΟΛΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗ

Οκτώμβριο 2016

Παλιότερα σχήματα: 

Βέρτης ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Οι μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη ξεκίνησαν στο Κέντρο Αθηνών, με το οποίο συνεργάζεται και φέτος, αναμένοντας να αποτελέσει ένα δίδυμο-φωτιά με την Ελένη Φουρέιρα, όπως συνέβη πέρυσι. Φαίνεται ότι το Κέντρο των Αθηνών απετέλεσε το σταθμό από τον οποίο κυριολεκτικά η καριέρα του Βέρτη εκτοξεύτηκε. Ο Νίκος Βέρτης είναι ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο για τη φωνή του και την εκτέλεση των τραγουδιών, αλλά και γιατί διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Διαρκώς αυξανόμενη χαρακτηρίζεται και η παρουσία του στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας., Θεωρείτε δε ένας εκ των πλέον εμπορικών καλλιτεχνών.
ΒΕΡΤΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Βέρτης  2015 – 2016

Ο Βέρτης είναι αγαπητός, “πουλάει” και “έχει πέραση” στο κοινό, και πώς αυτό να μη γινόταν από τη στιγμή που σχεδόν όλες του οι δισκογραφικές δουλειές έχουν γίνει χρυσές και πλατινένιες.

Αναμένεται λοιπόν να εντυπωσιαστούμε για μία ακόμα φορά, αφού τόσο στις εμφανίσεις του στο Κέντρο των Αθηνών όσο και στις συναυλίες που ο ίδιος διοργανώνει, γίνεται κάθε φορά το αδιαχώρητο.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΡΟΥΒΑΣ ΠΑΟΛΑ ΤΑΜΤΑ
5 9 votes

Related posts:

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465