CLUB 22 ΚΙΑΜΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

club 22

CLUB 22 ΚΙΑΜΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Τιμή φιάλης 150 /4 , Φοιτητικά Πέμπτη 120/6 ,  Παρασκευή 130 /6 , Σαββάτο δεν έχει
Ώρα 23:00

Club 22 Live Stage

Οδός Βουλιαγμένης 22 , Αθήνα, Αττική 16671

Club 22 ΚΙΑΜΟΣ Τηλέφωνο Κρατήσεων

Τηλέφωνο κρατήσεων 2103001256 , 6978469465 whats up

KIAMOS CLUB 22 ΕΝΑΡΞΗ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ξεκινάει μέσα Οκτωμβρίου 2023 2023 , Θα είναι ανοιχτό Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο

ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 ΑΝΤΥΠΑΣ  ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 2023

Στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης βρίσκεται το νυχτερινό κέντρο κλαμπ 22. Το Club 22 Κιαμος αποτελεί σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και οι επισκέπτες κάθε φορά είναι πολλοί.

ΚΙΑΜΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

Αρχικά, η αισθητική του χώρου είναι εξαιρετική και η διαμόρφωση του έχει γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθούμε στην άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό του κιαμος. Στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου θα εμφανιστεί για δεύτερη χρονιά ο Πάνος Κιάμος και μαζί του θα είναι ο Stan.

Club 22 Πάνος Κιάμος

Ο Πάνος Κιάμος ξεκίνησε την μουσική του καριέρα από την Θεσσαλονίκη και με σταθερά βήματα κατάφερε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Ο Πάνος σε κάθε του εμφάνιση προκαλεί πανικό. Στο Club 22 ο Πάνος Κιάμος θα ερμηνεύσει το “Φωτιά με φωτιά“, το “Κρύσταλλα” αλλά και πολλά από τα παλιά του τραγούδια. Ο χορός θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς και δεν θα σταματήσει παρά μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Club 22 ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Ο ΑΝΤΥΠΑΣ  αγαπηθεί από τον κόσμο και η πορεία του αναμένεται να είναι μόνον ανοδική.

Club 22 Φωτογραφίες

ΚΙΑΜΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

Οι καλλιτεχνικές εκπλήξεις πρόκειται να είναι πολλές για τη χειμερινή σεζόν 2023-2023, με συνεργασίες που αναμένεται να εντυπωσιάσουν. Αυτή τη φορά στο Club 22, ένα από τα γνωστότερα Αθηναϊκά στέκια. Ο λόγος για τη συνεργασία του Πάνου Κιάμου με τον ΑΝΤΥΠΑΣ .

CLUB 22 KIAMOS

Εδώ και δύο χρόνια, το Club 22 έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα μουσικά στέκια της Αθήνας, αγγίζοντας υψηλά επίπεδα αναγνωσιμότητας. Την τελευταία τετραετία, το κέντρο έχει χαρακτηριστεί ως μία πίστα υψηλής αισθητικής, θεωρούμενο ως ένα εκ των κορυφαίων μπουζουκιών της πόλης. Έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές ως συναυλιακός χώρος, ενώ στον ίδιο χώρο λειτουργούσαν μερικά από τα καλύτερα club της δεκαετίας του 1980 και του 1990.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 2023

Τον τελευταίο καιρό το Club 22 κιαμος γεμίζει σχεδόν ασφυκτικά, αφού μεγάλα ονόματα τραγουδούν σε αυτό, αλλά και το ίδιο το νυχτερινό κέντρο είναι γενικά πολύ προσεγμένο και αισθητικά ευχάριστο. Η παρουσία του Κιάμου λοιπόν με την Αγγελική Ηλιάδη αναμένεται να το γεμίσουν και πάλι ασφυκτικά και να αφήσουν από τις καλύτερες εντυπώσεις ως προς το σύνολο των συνεργασιών της χειμερινής σεζόν. Το Club 22 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μπουζούκια αθήνας και βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, σε έναν πολύ λειτουργικό και άριστα διαμορφωμένο χώρο.

Club 22 Κιάμος – ΑΝΤΥΠΑΣ  – 2023

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η παρουσία του Πάνου Κιάμου πάντα τραβούσε τα βλέμματα, πράγμα το οποίο αναμένεται να επαναληφθεί και αυτό το χειμώνα. Πολλών δε μάλλον τώρα που συνεργάζεται με ΑΝΤΥΠΑΣ  . Καταξιωμένος, αγαπητός και δημοφιλής καλλιτέχνης, ο Πάνος Κιάμος σίγουρα θα καταφέρει για ακόμα μία φορά να διασκεδάσει το κοινό του. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το σημαντικότερο στοιχείο που τον διακρίνει είναι ο μοναδικός, ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί με το κοινό του. Ιδιαίτερα αυτό το επικοινωνιακό του χάρισμα λοιπόν τον έχει κάνει πολύ αγαπητό. Έτσι αναμένουμε και φέτος να ακούσουμε τα καλύτερα για το συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Κατά συνέπεια εύλογο είναι και αναμενόμενο είναι τα προσόντα του συγκεκριμένου καλλιτέχνη να τον εδραιώσουν στην κορφή ως έναν από τους κορυφαίους του είδους του. Ο Κιάμος έχει εμφανιστεί σε πολλές ιστορικές πίστες της Αθήνας, όπως το Ποσειδώνιο και τα Αστέρια, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Club 22 έχει γίνει σπίτι του τα τελευταία χρόνια. Να πούμε ότι πέρυσι συνεργάστηκε με την Ελένη Χατζίδου και τον Stan ενώ φέτος αναμένεται να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις αφού θα είναι δίδυμο με ΑΝΤΥΠΑΣ . Εγγύηση λοιπόν ο Πάνος Κιάμος στις δυνατές συγκινήσεις για το Αθηναϊκό κοινό.

Club 22 Πάνος Κιάμος 2023

Για τον Πάνο Κιάμο τα πρώτα βήματα προς την επιτυχία και την καταξίωση ξεκίνησαν από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ακολούθησαν πάρα πολλές δισκογραφικές δουλειές που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό, κάποιες δε εξ ‘αυτών έγιναν κυριολεκτικά ανάρπαστες. Με τον καιρό άρχισαν να έρχονται και οι τιμητικές διακρίσεις με πολλά άλμπουμ του να γίνονται άλλα χρυσά και άλλα πλατινένια. Δε θα αποτελούσε υπερβολή να λέγαμε ότι ως προς τις παρουσίες του στα κέντρα της Αθήνας μερίδα του κόσμου σχεδόν παραληρούσε ενώ ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα του τραγουδιστή είναι η ευκολία του, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, με την οποία ολοκληρώνει το πρόγραμμα του τελείως μόνος του, αλλά και η ζωντάνια του επί σκηνής. Άλλωστε από μικρός είχε έφεση στο τραγούδι και παρά το γεγονός ότι τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στην Ιατρική Σχολή, αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό. Και η είσπραξη της αγάπης του κόσμου είναι το στοιχείο που αποτελεί την απόλυτη δικαίωση για την επιλογή του. Οι σημαντικότερες εμφανίσεις που έχει κάνει θεωρούνται οι εξής: Με την Ελένη Δήμου και με το Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Club 22 Live Stage

Για την Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία εμφανίζεται και συνεργάζεται φέτος στο Club 22: Το μεγάλο της βήμα το έκανε τη δεκαετία του 2000 όπου και πρωτοσυστήθηκε στον κόσμο με τις πρώτες εμφανίσεις της.. Άφησε και αφήνει καλές εντυπώσεις και θεωρείται πλέον σταθερή αξία στον καλλιτεχνικό χώρο. Μετά το 2000 άρχισε να εμφανίζεται συχνότερα, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, και εδώ και δέκα χρόνια θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένη, αφού πολλές δισκογραφικές δουλειές της έγιναν hits και τραγουδιούνται συχνά από το κοινό.

KIAMOS CLUB 22 – ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ

Η τελευταία της εμφάνιση στα μπουζούκια της Αθήνας έγινε πριν από δύο χρόνια, συνεργαζόμενη με τον Αντύπα και το Νίκο Κουρκούλη, με τους οποίους έκανε κοινές εμφανίσεις. στο Βοτανικό., όπου και απέδειξε ότι όχι μονο έχει ταλέντο αλλα και ότι δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Φέτος οι κοινές της εμφανίσεις με τον Πάνο Κιάμο αναμένεται να σπάσουν ταμεία, με πολλά sold out. Πέραν του ταλέντου ΑΝΤΥΠΑΣ στο τραγούδι, θεωρείται ότι θα μπορούσε να κάνει εύκολα καριέρα και στο χορό, συμπέρασμα το οποίο έβγαλε η επιτροπή του Dancing with the stars, περσυνής εκπομπής του ΑΝΤ1 στην οποία συμμετείχε η τραγουδίστρια παίρνοντας πολύ ψηλές βαθμολογίες.

CLUB 22 ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Το μαγαζί έχει έναρξη και ξεκινάει με την πρεμιέρα του σύντομαγια άλλη μια χρονιά ώστε να απολαύσετε τον Πάνο Κιάμο και τις επιτυχίες του.

Club 22 ΚΙΑΜΟΣ 2023

Με τη δεδομένη αγάπη του κόσμου τόσο για τον Πάνο Κιάμο όσο και για την Αγγελική Ηλιάδη και τη συνεργασία τους αναμένουμε εντυπωσιακές καλλιτεχνικές βραδιές για το χειμώνα που μας έρχεται.

Club 22 Παλαιότερα σχήματα

Ο Πάνος Κιάμος μετά τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη ξεκινάει να εμφανίζεται στο Club 22 στην Αθήνα. Πέρυσι ήταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο club 22 στο πλευρό των Goin Through , της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Βασιλικής Νταντά. Μεγάλα τραγούδια από ένα μεγάλο καλλιτέχνη με τόσο μεγάλη δισκογραφία ο Πάνος Κιάμος είναι πάντα απολαυστικός στις εμφανίσεις του και κάνει το κόσμο να χορεύει στους ρυθμούς των τραγουδιών του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 18

Τραγούδια όπως το Φωτιά με φωτιά , το κρύσταλλα και άλλα τόσα νέα τραγούδια αξίζει να τα ακούσετε από κοντά με μια ερμηνεία που μόνο ο Κιάμος ξέρει. Το μαγαζί έγινε γνωστό μετά τις εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου πέρυσι. Πάρα πολύ  σύγχρονο design με στήσιμο μαγαζιού καθαρά πλατείας χωρίς κολώνες και θεωρεία χαρακτηρίζουν το club 22 από τα πιο ωραία μαγαζιά της Αθήνας σε ένα χώρο 1000 θέσεων.

Club 22 Video – Live

CLUB 22 ΑΝΤΥΠΑΣ ΚΙΑΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΔΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Το club 22 φέτος το χειμώνα θα φιλοξενήσει στην πίστα του δύο πολύ μεγάλους και αγαπημένους έλληνες λαϊκούς ερμηνευτές. Ο Πάνος Κιάμος και ο ΝίκοςΚουρκούλης θα συνεργαστούν μαζί για φέτος το χειμώνα και υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές έντονου κεφιού και διασκέδασης. Οι εμφανίσεις τους θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο. Οι πόρτες του club 22 για το φανατικό κοινό του Πάνου Κιάμου και τον Νίκου Κουρκούλη θα ανοίξουν στις 13 Οκτωβρίου και αναμένεταια επικρατήσει λαοθάλασσα. Όλοι θαυμαστές και οι θαυμάστριές του Πάνου Κιάμου και του Νίκου Κουρκούλη θα βρίσκονται εκεί στις 13 Οκτωβρίου για να απολαύσουν και να αποθεώσουν τους αγαπημένους τους ερμηνευτές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας.

CLUB 22   2023

Ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης έδωσαν τα χέρια για αυτή τη συνεργασία και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό τους σε κάθε τους εμφάνιση μοναδικές και μαγικές στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες. Ο Πάνος Κιάμος εδώ και πέντε συνεχόμενες σεζόν βρισκόταν στην πίστα του club 22 ήταν λοιπόν ο μόνιμος οικοδεσπότης για όλους τιςπροηγούμενες σεζόν. Για τη φετινή χειμερινή σεζόν πάρεα με το Νίκο Κουρκούλη θα υποδέχονται τους θαυμαστές τους και θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τους ευχαριστήσω και να τους κάνω να διασκεδάσουν. Η καρδιά της διασκέδασης από τον Οκτώβριο και για ολόκληρη τη χειμερινή σεζόν 2023 – 2023 θα χτυπά με έντονους ρυθμούς στην πίστα του club 22. Οι δύο αγαπημένοικαλλιτέχνες αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία που θα ακολουθήσει και είναι βέβαιο πως μαζί θα δημιουργήσουν ένα από τα δυνατότερα λαϊκά σχήματα του χειμώνα.

κλαμπ 22

Το club 22 βρίσκεται στη διεύθυνση λεωφόρο Βουλιαγμένης και αποτελεί ένα από τα καλύτερα και πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του το club 22 έχει φιλοξενήσει στην πίστα του αμέτρητους αγαπημένους λαϊκούς ερμηνευτές αλλά και πολλούς σύγχρονους καλλιτέχνες. Τα τελευταία χρόνια με τη συνεργασία του Πάνου Κιάμου ηεπιτυχία ήταν συνεχώς ανοδική. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης με το ταλέντο τους και την ενέργεια τους ξεσηκώνουν το κοινό και σαρώνουν όλα τα ραδιόφωνά και clubs στα οποία ακούγονται οι μοναδικές επιτυχίες τους. Κάποιες από τις αγαπημένες επιτυχίες που εχει ερμηνεύσει ο Πάνος Κιάμος και που είναι γνωστά σε όλους μας είναι φωτιά με φωτιά, σκοτώνεις, δεν μου περνάς, κάτσε και μέτρα, νίκησες πάλι, ολοκαίνουργιος και το αίμα μου πίσω όλα τα παραπάνω είναι μερικά απότραγούδια που έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες. Ο Νίκος Κουρκούλης τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει την Αυστραλία με την οικογένειά του και τώρα η μεγάλη του επιστροφή στις πίστες της Αθήνας θα προκαλέσει μεγάλη ταραχή καθώς η συνεργασία του με τον Πάνο Κιάμο αναμένεται εκπληκτική και σίγουρα θα μας χαρίσει μία μαγική σεζόν. Ο Νίκος Κουρκούλης διαθέτει μία εξαιρετική λαϊκή χρειαστεί φωνή του αλλά και η σκηνική του παρουσία είναιιδιαίτερα δυναμική έτσι ο συνδυασμός αυτός αποτελεί εγγύηση για τη διασκέδαση που θα χαρίσει στον κόσμο. Ο καλλιτέχνης των επιτυχιών αλλά και το παιδί φαινόμενο της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως τον αποκαλούν Πάνος Κιάμος σίγουρα θα προκαλέσει πανικό με τις εμφανίσεις του και σε συνδυασμόμε την εξαιρετική λαϊκή φωνή του και την αστείρευτη ενέργεια πάνω στην πίστα θα φέρει τα πάνω κάτω στις νύχτες της Αθήνας. Ο Πάνος Κιάμος στο γνωστό του στέκι στο club 22 θα υποδεχτεί τον Νίκο Κουρκούλη και μαζί ετοιμάζονται να απογειώσουν τις νύχτες μας. Δύο εξαιρετικές και σπουδαίες λαϊκές φωνές που ξέρουν πολύ καλά τι πάει να πει διασκέδαση έρχονται τον Οκτώβριο στο club 22 να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν στο φανατικό κοινό τους αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Είναι γεγονός πια η είναι συνεργασία που έρχεται να ταράξει τα νερά και τις νύχτες της Αθήνας για τη φετινή χειμερινή σεζόν στο club 22 ο Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης έδωσαν τα χέρια και θα υποδεχτούν το κοινό τους μαζιστην πίστα του νυχτερινόυ κέντρου που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο Πάνος Κιάμος αποτελεί το μόνιμο οικοδεσπότη του νυχτερινού κέντρο εδώ και αρκετές σεζόν τουλάχιστον πέντε και τώρα στην πίστα του club 22 θα μαςυποδεχτεί αυτή τη φορά παρέα με το Νίκο Κουρκούλη οποίος επέστρεψε και πάλι στις πίστες της Αθήνας ύστερα από αρκετά χρόνια που βρισκόταν με την οικογένειά του στην Αυστραλία.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας έχει προγραμματιστεί στις 13 Οκτωβρίου οπότε καλούνται όλοι οι θαυμαστές και οιθαυμάστριές τους να προσέλθουν στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να ακούσουν τις αγαπημένες τους επιτυχίες τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας. Ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης υπόσχονται να δώςουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ικανοποιήσουν το φανατικό κοινό τους ερμηνεύοντας τις αγαπημένες επιτυχίεςμας έτσι ώστε να μας χαρίσουν μια μαγική σεζόν. Οι εμφανίσεις τους θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο τις ημέρες αυτές αναμένεται έξω από τις πόρτες του νυχτερινού κέντρου club 22 το φανατικό κοινό τους να να προκαλεί ταραχή αλλά και λαοθάλασσα περιμένοντας να τους δουν και να τους ακούσουν .

κλαμπ 22 αντυπας

Το club 22 είναιαπο τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στις προτιμήσεις των κατοίκων της Αθήνας. Η χωρητικότητα του μαγαζιού είναι πάρα πολύ μεγάλη και μπορεί να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο επίσης η διακόσμηση και ανακαίνιση που δέχτηκε πρόσφατα το μαγαζί το καθιστά κατάλληλο για τη νυχτερινή διασκέδαση του κοινού. Ακόμη αξίζει να σημειωθεί η άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού του μαγαζιού που θα προσφέρει ό,τι χρειαστεί στους θαμώνες του μαγαζιού και σίγουρα κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος. Το club 22 σε συνεργασία με το Πανο Κιάμο όλες τις προηγούμενες σεζόν έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την ερχόμενη χειμερινή σεζόν 2023 – 2023 καθώς ο Πάνος Κιάμος στη στην παρέα του θα έχει το Νίκο Κουρκούλη. Και οι δύο αγαπημένοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί με πολλά γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας επίσης όμως έχουν συνεργαστεί και με πολλούς αξιόλογους έλληνες λαϊκούς ερμηνευτές. Κάποιοι από τους αγαπημένους δίσκους αλλά και τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Πάνος Κιάμος είναι το δεν είσαι μόνη, του έρωτα φεγγάρια, της νύχτας όνειρο, σαν ταινία παλιά, μόνιμα ερωτευμένος, θα ζήσω για μένα, ολοκαίνουργιος, κρύσταλλα, γύρνα σε μένα .

Επίσης και ο Νίκος Κουρκούλης έχει κυκλοφορήσει κάτι διάρκεια της πορείας του δίσκους που έχω ξεχωρίσει όπως παίζεις με τη φλόγα, μια νύχτα στον παράδεισο, μόνος μου, τόσες ημέρες τόσες νύχτες, σε περιμένω, η σκέψη μου μόνο, κάποιοι από αυτούς τους δίσκους τον έκαναν να ξεχωρίσει και τον καθιέρωσαν στο μουσικό στερέωμα καθώς με τις επιτυχίες του αυτές έγινε γνωστός σε όλη τη χώρα. Το club 22 κάνει τις κατάλληλες ετοιμασίες έτσι ώστε από τις αρχές Οκτωβρίου να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου και του Νίκου Κουρκούληστην πίστα του νυχτερινού κέντρου club 22 στην Αθήνα . Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων τους στην πίστα του club 22 θα διοχετεύσουν όλη τους την ενέργεια και με το τεράστιο ταλέντο τους στο τραγούδι υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές νύχτες με πολύ χορό και τραγούδι και  βέβαια θα προκαλέσουν ξέφρενο πάρτι.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Κατερίνα Λιόλιου

Κατερινα Λιολιου Θεσσαλονίκη Ιφιγένεια Live 2023

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310626571 Σαββάτο 23:00 , Κυριακή 21:00 Η Κατερίνα Λιολίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τις 2 Δεκεμβρίου 2023 έως το... Περισσότερα...

w-club

Πέγκυ Ζήνα Κωνσταντίνος Χριστοφόρου 2023 W θεσσαλονικη

Πληροφορίες: Πρεμιέρα: 24 Νοεμβρίου 2023 Ημέρες : Παρασκευή & Σάββατο Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310626571 Τιμή φιάλης απλή: 170 ευρώ / 4 άτομα 240... Περισσότερα...

myna

Myna Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Χρήστος Χολίδης Σταν

Το Myna Club βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη γνωστή περιοχή των Λαδάδικων. Πρόκειται για έναν μοναδικά ανακαινισμένο χώρο που περιμένει να... Περισσότερα...

Search
Search

Νοέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση