Κεφαλονιά Εκδρομές

kefalonia-ekdromes

Η Κεφαλονιά βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος και κάθε καλοκαιρινή σεζόν ο κόσμος που το επισκέπτεται είναι πολύς. Αρχικά, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η Κεφαλονιά είναι ένα νησί παράξενων φαινομένων και μυστηρίου. Στο νησί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τόσο την θάλασσα όσο και το βουνό. Οι δραστηριότητες που προσφέρει το νησί είναι πολλές και δίνουν την ευκιαρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν την Κεφαλονιά. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να τονίσουμε πως το νησί έχει πολλές ταβέρνες, στις οποίες θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκο ψαράκι. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι ντόπια και αυτός είναι ένας από τους λόγους που όλα τα φαγητά είναι πολύ νόστιμα.

Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφερθούμε στις παραλίες της Κεφαλονιάς. Εμείς προτείνουμε να επισκεφθείτε τον Μακρύ Γυαλό, τα Λουρδάτα, αλλά και τη Ξι, η οποία διαθέτει κόκκινη άμμο. Όλες όμως οι παραλίες είναι υπέροχες και αξίζει να τις ανακαλύψετε. Ακόμη, όσο θα βρίσκεστε στο νησί αξίζει να επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους, οι οποίοι θα σας επιτρέψουν να γνωρίσετε την μεγάλη ιστορία του νησιού. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στην φιλοξενία που προσφέρουν οι ντόπιοι κάνοντας τους επισκέπτες να αισθανθούν άνετα από την πρώτη στιγμή. Για την επόμενη εκδρομή σας επιλέξτε την Κεφαλονιά και σας διαβεβαιώνουμε πως θα περάσετε μαγικές στιγμές.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση