Το Κάστρο Άνω Πόλη Ταβέρνα Θεσσαλονίκη

to-kastro-taverna-thessaloniki

Κάστρο Ταβέρνα  Κράτηση

  • Διεύθυνση:
    Ελευθερίου βενιζέλου 10 & Κύπρου γωνία, Άνω Πόλη (Κάστρα) Θεσσαλονίκη
  • Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά: 12:00 – 01:00
  • Ιδιωτικό Parking: Όχι
  • Τηλέφωνο κρατήσεων :  2311292485, 6978469465 whats up

Πριν από 28 χρόνια, το 1985, δημιουργήθηκε ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης το Κάστρο. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, το εστιατόριο αυτό βρίσκεται στα Κάστρα, σε μία από τις πιο φημισμένες περιοχές της πόλης.

Τόσο οι  μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες της πόλης επισκέπτονται τον χώρο αυτό για το γεύμα ή το δείπνο τους.
Η θέα από εκεί ψηλά είναι μαγευτική και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το εστιατόριο Κάστρο έχει τόσο μεγάλη ζήτηση.

Ένας ακόμη λόγος είναι και οι σπεσιαλιτέ του εστιατορίου που δεν αφήνουν κανέναν ανικανοποίητο. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες του Κάστρου φροντίζουν ώστε να ικανοποιήσουν κάθε αίτημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η άμεση εξυπηρέτηση είναι ακόμη ένα στοιχείο που κάνει το εστιατόριο να ξεχωρίζει. Το Κάστρο προσφέρει ποιοτικό φαγητό σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές.

Οι συνταγές είναι παραδοσιακές και ως επί το πλείστον τα υλικά είναι ντόπια. Έτσι, κάθε πιάτο μυρίζει Ελλάδα. Το χύμα κρασί ή το εμφιαλωμένο θα συνοδέψει το γεύμα σας εξαιρετικά. Βέβαια, αν δεν σας αρέσει το κρασί τότε μπορείτε να επιλέξετε κάποιο τσίπουρο ή ούζο.

Το Κάστρο, εκτός από καλό φαγητό προσφέρει και πολύ όμορφες στιγμές. Είναι ένα μαγαζί που είναι κατάλληλο για οικογένειες, για παρέες αλλά και για ζευγαράκια.

Κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη, το Κάστρο έχει ένα πολύ δελεαστικό μενού το οποίο περιλαμβάνει ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο, μια σαλάτα και ένα ποτήρι κρασί με μόλις 10 ευρώ το άτομο.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση