Κάρπαθος Εκδρομές

karpathos-ekdromes

Στα Δωδεκάνησα υπάρχουν πολλά και γραφικά νησάκια τα οποία κάθε καλοκαίρι δέχονται πλήθος τουριστών. Η Κάρπαθος είναι ένα από αυτά τα νησιά και αποτελεί το δεύτερο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων. Αρχικά, οι επισκέπτες της Καρπάθου έρχονται σε επαφή τόσο με το βουνό όσο και με την θάλασσα. Το γεγονός αυτό κάνει την Κάρπαθο να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα. Εν συνεχεία, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε στις τουριστικές υποδομές του νησιού. Όσο θα βρίσκεστε στην Κάρπαθο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Σπήλαιο του Ποσειδώνα, τα λαογραφικά μουσεία, τα ρωμαϊκά υδραγωγεία αλλά και πολλά ακόμη τα οποία αποτελούν την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού. Όσοι από εσάς αγαπάτε την θάλασσα είναι σίγουρο πως θα απολαύσετε το μπάνιο σας στα καταγάλανα νερά και την ηλιοθεραπεία σας στις αμμουδερές παραλίες. Βέβαια υπάρχουν και πολλές επιλογές για όσους από εσάς προτιμάτε το βουνό. Οι πεζοπορίες μέσα στην φύση είναι μία από τις δραστηριότητες που προσφέρει η Κάρπαθος.

Επιπροσθέτως, αξίζει να τονίσουμε πως η Κάρπαθος είναι ένας πολύ οικονομικός τουριστικός προορισμός. Έτσι, όλοι μπορούν να απολαύσουν την θάλασσα και τον ήλιο σε τιμές πολύ προσιτές. Για τις καλοκαιρινές σας εκδρομές επιλέξτε τον εναλλακτικό τουρισμό που προσφέρει η Κάρπαθος και σας εγγυόμαστε πως δεν θα το μετανιώσετε.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση