ΚΑΛΛΙΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

KALLISTHAITHOYSADEKSIWSEWN

Η αίθουσα δεξιώσεων ΚΑΛΛΙΣΤΗ αποτελεί κορυφαία επιλογή για να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες και μέγιστη απόλαυση για εσας και τους καλεσμένους σας. Ο πολυχώρος βρίσκεται σε μικρή απόσταση απο την Αθήνα, κοντά στην Αττική οδό. Εξαιρετική επιλογή για γάμους, βαφτίσεις, συνεστιάσεις και όλων των ειδών των δεξιώσεων.

Ο κλειστός χώρος, με οροφή που ανοίγει και κλείνει, μπορεί να στεγάσει εως και 400 άτομα, ενώ ο ανοιχτός χώρος 700.Το εντυπωσιακό περιβάλλον της αίθουσας δεξιώσεων ΚΑΛΛΙΣΤΗ, η όμορφη τοποθεσία του, η εντυπωσιακή διακόσμηση και ο αξεπέραστος στολισμός του θα σας συναρπάσουν.Το έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό  θα σας αφήσει ικανοποιημένους.

Η αίθουσα δεξιώσεων ΚΑΛΛΙΣΤΗ διαθέτει επίσης εκκλησάκι για την τέλεση των μυστηρίων. Εαν επιθυμείτε, το κέντρο αναλαμβάνει το μενού σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.Ακόμα παρέχει κάλυψη της εκδήλωσης απο επαγγελματίες φωτογράφους και καμεραμαν.

Επίσης υπάρχουν εφτά τουαλέτες απο τις οποίες η μια είναι για ΑμεΑ, όπου φροντίζονται σε όλη της εκδήλωσης.Επίσης το κτήμα διαθέτει πάρκινγκ άνετο και οργανωμένο με επαγγελματίες παρκαδόρους.Επιπλέον παρέχεται χώρος όπου το ζευγάρι μπορεί να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί πριν και μετά την δεξίωση. Η αίθουσα δεξιώσεων ΚΑΛΛΙΣΤΗ είναι ενας μοναδικός και πολυτελής χώρος που ενδείκνυται για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας κάνοντας τες ακόμη πιο ομορφότερες.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση