Καλάβρυτα εκδρομές

kalavrita-ekdromes

Στο όρος Χελμός συναντάμε το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Αρχικά, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο χιονοδρομικό αποτελεί ίσως το πιο οργανωμένο αλλά και το πιο πολυσύχναστο της Ελλάδας. Ο κόσμος που το επισκέπτεται απολαμβάνει το σκι στις χιονισμένες βουνοπλαγιές αλλά παράλληλα περνάει και ξεκούραστες στιγμές στο ιδιαίτερα φιλικό σαλέ που διαθέτει το χιονοδρομικό. Εν συνεχεία, το χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη των Καλαβρύτων. Έτσι, οι λάτρεις του σκι αλλά και του χιονιού το επισκέπτονται πολύ συχνά. Οι πίστες που υπάρχουν είναι πολλές και η κάθε μια έχει την δική της δυσκολία. Έτσι, ο καθένας μπορεί να επιλέξει την πίστα κατάβασης σύμφωνα με το επίπεδο του. Επίσης, υπάρχουν και σχολές σκι, όπου οι έμπειροι δάσκαλοι βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν να μάθετε αυτό το υπέροχο άθλημα.

Ακόμη, αξίζει να σημειώσουμε πως οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία βόλτα με snowmobile. Πρόκειται για μια περιπέτεια χωρίς όμως καθόλου κούραση. Οι βόλτες μέσα στα χιόνια συντελούν στο να έρθουμε πιο κοντά με την φύση. Η θέα επίσης είναι άκρως εντυπωσιακή και είναι σίγουρο πως θα σας μαγέψει. Βέβαια, για τους πιο τολμηρούς υπάρχουν και δραστηριότητες όπως ράφτινγκ και καγιάκ. Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα αλλά και από την καθημερινή ρουτίνα της πόλης.

Πληροφορίες χιονοδρομικού Καλαβρύτων

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση