ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

kafeteries-thessaloniki-eikones

Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη της Ελλάδας, η οποία διαθέτει χιλιάδες καφετέριες. Κατ’ αρχήν, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η συμπρωτεύουσα κάθε χρόνο φιλοξενεί μεγάλο αριθμό φοιτητών και όπως γίνεται αντιληπτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν να “στέκια” από αυτήν την πόλη.
Το κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι πλημμυρισμένο από όμορφες καφετέριες, οι οποίες κάθε μέρα κατακλύζονται από κόσμο.

Οι περιοχές με τις περισσότερες καφετέριες είναι η γνωστή σε όλους μας παραλία, τα λαδάδικα, η Βαλαωρίτου, ο Λευκός Πύργος αλλά και άλλες πολλές. Βέβαια εκτός κέντρου υπάρχουν περιοχές, οι οποίες έχουν καφετέριες που προσελκύουν πλήθος κόσμου.
Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη γεμάτη ζωή και δεν έχει κερδίζει αδίκως τον τίτλο της πιο χαλαρής πόλης της Ελλάδος.

Είναι ακόμη χρήσιμο να τονίσουμε πως οι τιμές σε όλες τις καφετέριες είναι πολύ καλές και οι ιδιοκτήτες αντιλαμβανόμενοι της οικονομική κρίση έχουν ρίξει ακόμη περισσότερο τα στάνταρ τους. Έτσι, ακόμη μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων μπορεί να απολαύσει το ρόφημα τους χωρίς το άγχος πως θα ξοδέψει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης φεύγοντας παίρνουν μαζί τους τις καλύτερες εντυπώσεις από μία πόλη που ξέρει να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση