ΚΑΦΕΝΕΩΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

KAFENEWNKOYROYMPELOESTIATORIO

Ταξίδι στον χρόνο θα σας προσφέρει η όμορφη και μοντέρνα ταβέρνα ΚΑΦΕΝΕΩΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΟ. Η ταβέρνα είναι τοποθετημένη στον Άγιο Νικόλαο της Σαλαμίνας και αποτελεί στέκι για πολλούς πιστούς πελάτες. Σε αυτή την ταβέρνα θα βρείτε μοναδικές γεύσεις, με αυθεντικές συνταγές απο την ελληνική κουζίνα, που τα ικανοποιήσουν τα γευστικά γούστα όλων των πελατών. Όλα τα υλικά είναι φρέσκα και αγνά. Οι πρώτες ύλες προέρχονται απο την Κρήτη και τα κρέατα προέρχονται απο την Καστοριά. Το φαγητό συνοδεύεται απο εκλεκτό οινόμελο και ρακόμελο.

Ο χώρος του ΚΑΦΕΝΕΩΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΟ, είναι ανανεωμένος, με γήινα χρώματα και αντικείμενα κρεμασμένα στους τοίχους. Η ατμοσφαιρα είναι ζεστή και ευχάριστη, ενώ η θέα του κόλπου της Σαλαμίνας, που προσφέρεται καθώς παίρνετε το γεύμα σας, είναι μοναδική. Ιδανικός χώρος για να τον επισκεφτείτε με την παρέα σας και να γίνει σίγουρα το στέκι σας.

Στην ταβέρνα ΚΑΦΕΝΕΩΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΟ στον Άγιο Νικόλαο της Σαλαμίνας, θα βρείτε ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα, γρήγορη εξυπηρέτηση, κεφάτη διάθεση καθώς και ποιοτικές γεύσεις απο την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Καλή σας απόλαυση.

ΚΑΦΕΝΕΩΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 30, Άγιος Νικόλαος (Σαλαμίνα) 189-00
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Πέμπτη 19:00 – 00:00
Παρασκευή – Σάββατο 19:00 – 03:00
Κυριακή 19:00 – 00:00
Δευτέρα κλειστά
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση