Καφενέων Κουρούμπελο Παραλία Σαλαμίνας Εστιατόριο Αθήνα

kafeneon-kouroubelo-estiatorio-athina

Το Καφενέων Κουρούμπελο έχει για σύνθημα του “το ταξίδι στον χρόνο”. Όλα μέσα στο εστιατόριο είναι παλιά και πολλά από αυτά είναι αντίκες.
Η διακόσμηση του χώρου άλλωστε επικεντρώθηκε σε αυτό καθώς οι αρχιτέκτονες ήθελαν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον, στο οποίο οι επισκέπτες θα έρχονται σε επαφή με την  παλιά Αθήνα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όσοι επισκέπτονται το εστιατόριο Καφενέων Κουρούμπελο
εισπράττουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Βέβαια, ο χώρος στον οποίο στεγάζεται το εστιατόριο είναι ανακαινισμένος.

Στο Καφενέων Κουρούμπελο οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν ντόπια κρέατα, τα οποία έρχονται κατευθείαν από την πόλη της Καστοριάς. Αυτός είναι  και ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο γευστικά.

Όσον αφορά βέβαια τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα για την παρασκευή των γευμάτων οφείλουμε να αναφέρουμε πως είναι από την Κρήτη. Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για ένα εστιατόριο που βασίζεται στις παραδόσεις και η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη.

Το Καφενέων Κουρούμπελο αποτελεί για πολλούς το στέκι τους. Οι τιμές άλλωστε του εστιατορίου είναι τόσο φιλικές που μπορείτε να το επισκέπτεστε καθημερινά.

Το εστιατόριο βρίσκεται στην Παραλία της Σαλαμίνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Για να ξεφύγετε από τα πανομοιότυπα εστιατόρια της Αθήνας επισκεφθείτε το Καφενέων Κουρούμπελο.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση