Η Κρήτη Κέντρο Αθήνας Εστιατόριο Αθήνα

i-kriti-estiatorio-athina

Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το πολύ γνωστό εστιατόριο «Η Κρήτη». Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό από την ονομασία του εστιατορίου πρόκειται για έναν χώρο όπου αναβιώνουν οι κρητικές γεύσεις. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε πως πρόκειται για ένα ρακάδικο.

Τα πιάτα είναι παραδοσιακά και οι σεφ εκτελούν κατά γράμμα τις συνταγές με σκοπό την άμεση ικανοποίηση των επισκεπτών. Όσο θα βρίσκεστε στο εστιατόριο Η Κρήτη αξίζει να δοκιμάσετε σφακιανές πίτες, φέτα με μέλι και σουσάμι αλλά και χοχλιούς.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την τέλεση των συνταγών προέρχονται από την Κρήτη και είναι εκλεκτά. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά εξαιρετικό.

Ο χώρος στον οποίο στεγάζεται το εστιατόριο Η Κρήτη είναι όμορφα διακοσμημένος. Στους τοίχους αλλά και διάσπαρτα στον χώρο υπάρχουν παραδοσιακά αντικείμενα από την Κρήτη. Η ατμόσφαιρα είναι φιλική και οι επισκέπτες του εστιατορίου από το πρώτο κιόλας λεπτό αισθάνονται άνετα.

Η αυθεντικότητα του εστιατορίου Η Κρήτη είναι αυτή που κάνει το εστιατόριο να ξεχωρίζει. Κάθε μέρα, ο κόσμος που επισκέπτεται το ρακάδικο αυτό είναι πολύς.

Εάν και εσείς θέλετε να δοκιμάσετε παραδοσιακές κρητικές γεύσεις επισκεφθείτε το εστιατόριο Η Κρήτη. Οι πολύ λογικές τιμές είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσουν όπως άλλωστε και η ποιότητα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση