Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙOY HEINEKEN CINEMA

HAPAGWGHTOYKYRIOYHEINEKENKINHMATOGRAFOS

  Η υπόθεση της ταινίας Η ΑΠΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ HEINEKEN, έχει να κάνει με μια παρέα φίλων και συνεργατών, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και απήγαγαν με την απειλή όπλου έναν απο τους πιο πλούσιους άντρες του πλανήτη, ο οποίος ήταν ο Ολλανδός κληρονόμος της τεράστιας βιομηχανίας μπύρας HEINEKEN. Τα μεγάλα χρηματικά ποσά που θα λάμβαναν απο τα λύτρα, έκανα το έγκλημα τίποτα λιγότερο απο τέλειο.Δεν πρόβλεψαν όμως κάποια λάθη και κάποιες αναποδιές γι αυτό και πιάστηκαν!

Το έργο ” Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ HEINEKEN”, είναι βασισμένο στο βιβλίο του Πίτερ Ντε Βρις, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Γουίλιαμ Μπρούκφιλντ. Είναι εμπνευσμένο απο την απαγωγή του Φρέντι Χαινεκεν, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος έπειτα απο τρεις εβδομάδες και αφού δόθηκαν λύτρα 34 εκατ. φιορίνια. Οι απαγωγείς του HEINEKEN δεν ήταν σκληροί εγκληματίες απο την άποψη ότι δεν άσκησαν βία. Οι πέντε νέοι συνεργάτες είχαν μια επιχείρηση η οποία δεν πήγαινε καλά και αποφάσισαν για να ξελασπώσουν να κάνουν ένα έγκλημα, αλλά τελικά όχι και τόσο μικρό.

Σκηνοθεσία:ΝΤΑΝΙΕΛ ΑΛΦΡΕΝΤΣΟΝ,Σενάριο:ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΠΡΟΥΚΦΙΛΝΤ, ΠΙΤΕΡ Ρ. ΝΤΕ ΒΡΙΣ,
Ηθοποιοί:ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ, ΣΑΜ ΓΟΥΟΡΘΙΝΓΚΤΟΝ, ΤΖΙΜ ΣΤΕΡΤΖΕΣ, ΡΑΪΑΝ ΚΟΥΑΝΤΕΝ.Διάρκεια:95 λεπτά,Πρεμιέρα: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2022,Είδος ταινίας:ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ,Χώρα παραγωγής:ΑΓΓΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, Χρονολογία παραγωγής:2022.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση