Γραφείο Τελετών Θεσσαλονίκη

grafeio-teleton-thessaloniki

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο των τελετών εδώ και πολλά χρόνια και έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό όνομα, αποτελώντας την πρώτη επιλογή για την κάλυψη πένθιμων τελετών και εκδηλώσεων. Το γραφείο τελετών μας, αντιμετωπίζει κάθε δύσκολη στιγμή με σεβασμό, υπευθυνότητα και συνέπεια. Αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη του πένθιμου γεγονότος του αγαπημένου σας προσώπου, και εγγυούμαστε την καλύτερη οργάνωση, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.
Συμπαραστεκόμαστε και παράλληλα πληροφορούμε σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας της τελετής, σε συνεργασία με τους συγγενείς. Διαθέτουμε μεγάλη λίστα απο φέρετρα, διακοσμήσεις και λουλούδια, οχήματα μεταφοράς του αγαπημένου σας προσώπου, αλλά και διοργανώνουμε την εκδήλωση μετά την ταφή, ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες. Επίσης αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για αποτέφρωση του αγαπημένου σας ατόμου , με δυνατότητα παρεύρεσης της οικογενείας, πάντα με σεβασμό και εκτίμηση προς στον θανόντα και τους συγγενείς.
Ο οίκος τελετών βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για να αντιμετωπίσουμε την δύσκολη στιγμή με σεμνότητα και  διακριτικότητα, ενώ παρέχουμε άριστη οργάνωση με ταχύτητα και συνέπεια. Παρέχουμε τελετές όλων των κατηγοριών και ποιοτήτων, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σας.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση