Γαστρονόμος Αίθουσα Δεξιώσεων Θεσσαλονίκη

gastronomos-kentro-ekdiloseon
Γαστρονόμος Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Τηλέφωνο : 2310626571

Αν ενδιαφέρεστε γάμο ή Βάπτιση  ή κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση καλέστε μας να σας ενηρώσουμε ή να κλείσουμε ραντεβού να δείτε το χώρο.

σβεστοχώρι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ένας υπέροχος χώρος όπου τελούνται δεξιώσεις. Το κέντρο εκδηλώσεων Γαστρονόμος εδώ και χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον των κατοίκων της Θεσσαλονίκης.

Αυτό συμβαίνει διότι στον Γαστρονόμο έχουν πραγματοποιηθεί δεξιώσεις που έχουν αφήσει ιστορία.

Κάποια από τα event που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο εκδηλώσεων είναι δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων, αρραβώνων, γενεθλίων αλλά και άλλα πολλά. Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Γαστρονόμος έχει υπέροχη διακόσμηση.
Τα χρώματα του χώρου είναι το λευκό και το μπεζ. Ενώ όσον αφορά τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία του είναι η πέτρα και το ξύλο.
Όπως γίνεται αντιληπτό ο χώρος είναι ιδιαίτερα φιλικός και οι επισκέπτες του αισθάνονται άνετα από την πρώτη στιγμή.

Ακόμη ένα γεγονός που κάνει τον Γαστρονόμο να ξεχωρίζει είναι το μενού, το οποίο θα το χαρακτηρίζαμε παραδοσιακό αλλά με ευρωπαϊκές πινελιές. Το καλό κρασί δεν θα μπορούσε να λείπει από το μενού του γαστρονόμου.
Το κέντρο εκδηλώσεων προσφέρει πολυτέλεια και χλιδή σε τιμές που είναι ασυναγώνιστες. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε όλους να νιώσουν όπως οι βασιλιάδες.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και εμείς θα σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας. Επιπλέον, μαζί θα βρούμε το ιδανικό μενού για την δεξίωση σας και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Ο Γαστρονόμος θα βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της συμπρωτεύουσας για πολλά χρόνια ακόμη και θα χαρίζει δεξιώσεις ξεχωριστές και άκρως μαγευτικές.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση