ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

GALAKSIDIDIAKOPES

Το ΓΑΛΑΞΙΔΙ  βρίσκεται στην Παρνασσίδα του νομού Φωκίδας και είναι τοποθετημένο βόρεια του Κορινθιακού κόλπου.Αποτελεί ένας παραδοσιακό οικισμό με όμορφα και κομψά τοπία που μαγεύουν.Η γραφικότητα και η ναυτιλία που έχει αναπτύξει, ελκύουν πολλούς επισκέπτες.Το λιμάνι διαθέτει κάθε είδους σκαρί, σκούνες, μπρατσέρες και λόβερ διατηρούν την παλιά αίγλη της περιοχής.

Το Γαλαξίδι αποτελεί έναν  γρήγορο, εύκολο και όμορφο προορισμό για του Αθηναίους αλλά και όλους του εκδρομείς.Ο συνδυασμός του παραδοσιακού οικισμού με την παράλληλη τουριστική ανάπτυξη και τους μικρούς ξενώνες βρίσκονται σε πλήρη αρμονία.

Στο Γαλαξίδι θα βρείτε όμορφες ταβερνούλες, καφετέριες αλλά και καταστήματα όλων των ειδών για να κάνετε τις αγορές σας. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με βόλτες δίπλα στην θάλασσα προς τον Χηρόλακα ή προς την σχολή τουριστικών επαγγελμάτων.Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το μοναστήρι του Σωτήρα και να αντικρίσετε την καταπληκτική πανοραμική θέα του οικισμού.Επίσης είναι ιδανικός προορισμός για τους επισκέπτες απο την Αράχοβα, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την  βόλτα τους και να απολαύσουν τα νόστιμα ψάρια του τόπου.Ο οικισμός ενδείκνυται για διακοπές καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ το καρναβάλι με τα παραδοσιακά έθιμα,κεντρίζουν την προσοχή.Ένας υπέροχος προορισμός για διακοπές, που το γραφικό τοπίο αποπνέει αέρα άλλης εποχής και καθηλώνει τους εκδρομείς.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση