Φοιτητική Κρουαζιέρα στο Αιγαίο

krouaziera-eikones

Το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή για κρουαζιέρες.  Αρχικά, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τα εκδρομικά πακέτα είναι πολλά με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που ταιριάζει στα γούστα σας αλλά και στις διαθέσιμες ημέρες. Η τριήμερη φοιτητική κρουαζιέρα περιλαμβάνει την επίσκεψη σας στην Μύκονο, στο Κουσάντασι, στην Πάτμο, στο Ηράκλειο και στην Σαντορίνη.
Εν συνεχεία, αξίζει να σημειώσουμε πως μπορείτε να επιλέξετε και την τετραήμερη φοιτητική, κατά την διάρκεια της οποίας θα επισκεφθείτε το Λαύριο, την Σύρο, το Τσεσμέ, την Κω, το Μπόντρουμ και την Σαντορίνη.
Οι κρουαζιέρες μας απευθύνονται σε όλους τους φοιτητές και καλύπτουν όλα τα γούστα.

Εν συνεχεία, είναι χρήσιμο να τονιστεί πως όλες οι κρουαζιέρες πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο το οποίο διαθέτει καφετέρια, εστιατόριο, πισίνα και φυσικά club. Κάθε βράδυ το κέφι φθάνει στα ύψη και ο χορός δεν σταματάει ούτε για ένα λεπτό.
Όπως γίνεται αντιληπτό αυτή η κρουαζιέρα θα σας μείνει αξέχαστη καθώς πέρα από όλα τα άλλα θα γνωρίσετε καινούργια μέρη και οι εικόνες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις κρουαζιέρες που διοργανώνουμε αλλά και για τα πολύ οικονομικά μας πακέτα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση