Φαλακρό Εκδρομές

falakro-ekdromes

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Δράμας αποφάσισε το 1980 να ιδρύσει το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού. Σκοπός του συλλόγου ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου ο κόσμος θα μπορεί να περάσει όμορφες στιγμές αλλά φυσικά και να αθληθεί. Ο κόσμος που το επισκέφθηκε έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις και η φήμη του χιονοδρομικού διαδόθηκε σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, πρέπει να αναφέρουμε πως η γεωγραφική θέση του χιονοδρομικού είναι εξαιρετική καθώς οι περισσότερες από τις πίστες βρίσκονται σε υψόμετρο 2232μ. Εν συνεχεία, το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού διαθέτει 21 πίστες. Άλλες από αυτές έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας ενώ άλλες πιο χαμηλό. Ακόμη, υπάρχουν και πίστες, οι οποίες ενδείκνυνται και για αθλητικές διοργανώσεις.

Επιπροσθέτως, αξίζει να τονίσουμε πως στο Φαλακρό υπάρχουν και πολλές δραστηριότητες για όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν με το σκι. Οι βόλτες θα σας μείνουν αξέχαστες καθώς υπάρχουν σημεία όπου η θέα προς την Λίμνη του Νέστου, το φαράγγι των Πύργων αλλά ακόμη και το Παγγαίο είναι μαγευτική. Στο Φαλακρό υπάρχει και σαλέ όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα. Τέλος, είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και αυτός είναι ένας από τους λόγους που πολλοί είναι αυτοί που επισκέπτονται το χιονοδρομικό κέντρο.

Φαλακρό Φωτογραφίες

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση