ΕΡΡΙΚΟΥ ΙΨΕΝ ΕΝΤΑ ΓΚΑΜΠΛΕΡ ΘΕΑΤΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΘΗΝΑ

ENTAGAMPLERTHEATRO

  Η πασίγνωστη παράσταση ΕΝΤΑ ΓΚΑΜΠΛΕΡ του ΕΡΡΙΚΟΥ ΙΨΕΝ, ανεβαίνει στο θέατρο ΣΗΜΕΙΟ,απο τον Κ.Ρήγο. Η ηρωίδα ΕΝΤΑ ΓΚΑΜΠΛΕΡ αποφασίζει να παντρευτεί έναν ακαδημαικό τον Γιέργκεν Τέσμαν χωρίς όμως να είναι απόλυτα σίγουρη γι αυτό το βήμα. Ύστερα απο το ταξίδι του μέλιτος η ΕΝΤΑ ΓΚΑΜΠΛΕΡ ξεκινά ένα παιχνίδι με τις ζωές και τις τύχες των ανθρώπων που την περιτριγυρίζουν ώστε να ξεφύγει λίγο απο την πλήξη. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιμετωπίσει όλα αυτα που φοβόταν.

Η  ηρωίδα χαρακτηρίζεται απο ένα πλήθος επιθέτων όπως ζηλιάρα, ιδεαλίστρια, φεμινίστρια, ατομίστρια, θύμα των περιστάσεων και παρανοϊκή. Το έργο ΕΝΤΑ ΓΚΑΜΠΛΕΡ του ΕΡΡΙΚΟΥ ΙΨΕΝ δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα και απόψεις απο το κοινό, άλλοτε θαυμασμό και εκτίμηση και άλλοτε αποδοκιμασία και αποτροπιασμό.Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα σας καθηλώσει στο θέατρο ΣΗΜΕΙΟ.

Παίζουν οι:Κατερίνα Διδασκάλου (Γιουλάνε Τέσμαν), Δήμητρα Ματσούκα (Έντα Τέσμαν),Ακύλλας Καραζήσης (Δικαστής Μπρακ), Μαριέττα Σγουρδαίου (Μπέρτε), Βασιλική Τρουφάκου (Τέα Έλβστεντ), Γιάννης Τσεμπερλίδης (Γιέργκεν Τέσμαν),Γιάννης Στάνκογλου (Άιλερτ Λέβμποργκ).
Σκηνοθεσία και Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ρήγος,
Συνεργάτης Σκηνογράφος: Μαίρη Τσαγκάρη,Μετάφραση: Έρι Κύργι,Διεύθυνση προβών: Άγγελος Παναγόπουλος,
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης,Βοηθός σκηνοθέτη: Άγγελος Παναγόπουλος, Έλενα Σκουλά
Οι τιμές ξεκινούν απο 15 ευρώ. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται απο 25 Μαρτίου ως 5 Απριλίου.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση