Ερέτρια Εκδρομές

eretria-ekdromes

Στην μέση ακριβώς του Ευβοϊκού κόλπου συναντάμε την Ερέτρια. Η Ερέτρια είναι ένας εκδρομικός προορισμός με μεγάλη ζήτηση καθώς διαθέτει υπέροχη θάλασσα και το μέρος είναι πολύ γραφικό. Το βουνά που βρίσκονται γύρω από την θάλασσα δίνουν την αίσθηση πως η θάλασσα είναι λίμνη. Έτσι, πάντοτε η θάλασσα είναι ήρεμη. Επιπλέον, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η Ερέτρια βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Εύβοια αλλά και από την Χαλκίδα. Ως ένα παραθαλάσσιο μέρος η Ερέτρια διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Υπάρχουν ταβέρνες όπου μπορείτε να βρείτε ψάρι ή κρέας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εκλεκτής ποιότητας.

Κάθε καλοκαίρι δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν την Ερέτρια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Άλλωστε, το μέρος είναι τόσο γραφικό που οι τουρίστες έχουν την αίσθηση πως βρίσκονται σε νησί. Επιπροσθέτως, πρέπει να αναφερθούμε και στον αρχαιολογικό χώρο της Ερέτριας, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της πόλης. Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε ευρήματα τα οποία είναι ιδιαίτερα αξιόλογα. Εμείς σας παροτρύνουμε να επισκεφθείτε την Ερέτρια, όπου θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Επικοινωνήστε μαζί μας και επιλέξτε το εκδρομικό πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση