Έναστρος Κέντρο Εκδηλώσεων Θεσσαλονίκη

enastros-kentro-ekdiloseon

Οι αδελφοί Μεϊμαρίδη πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν έναν χώρο στον οποίο θα μπορούν να τελούνται δεξιώσεις και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο χώρος αυτός φέρει το όνομα Έναστρος. Βρίσκεται στην Ν. Ευκαρπία και αποτελεί ένα κομψοτέχνημα για την περιοχή.

Οι εγκαταστάσεις είναι καινούργιες και όπως γίνεται αντιληπτό τα τεχνολογικά μέσα είναι εξαιρετικά. Ένας από τους λόγους για τους οποίους το κέντρο εκδηλώσεων Έναστρος είναι αγαπητό είναι η διαμόρφωση της αίθουσας στην οποία τελούνται οι δεξιώσεις.
Το σχήμα της είναι αμφιθεατρικό δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους καλεσμένους να έχουν ορατότητα στην σκηνή. Επίσης, ο εξώστης δίνει ακόμη μεγαλύτερο κύρος στον Έναστρο.
Το κέντρο διαθέτει έμπειρους σεφ, οι οποίοι δημιουργούν γευστικές πανδαισίες που ικανοποιούν όλους τους ουρανίσκους.

Ο Έναστρος διαθέτει επιπλέον καφετέρια, παιδική χαρά αλλά και ιδιωτικό παρκινγκ. Έτσι, οι καλεσμένοι σας μπορούν να πιούν ένα ρόφημα πριν ή και μετά την δεξίωση σας και οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να διασκεδάσουν στον άρτια διαμορφωμένο χώρο.
Όσο για το παρκινγκ έχουμε να σημειώσουμε πως όλοι θα μπορούν να σταθμεύσουν με ασφάλεια το όχημα τους. Το κέντρο εκδηλώσεων Έναστρος προσφέρει προσιτή πολυτέλεια καθώς οι τιμές είναι προνομιακές.
Για να έχετε και εσείς την δεξίωση των ονείρων σας επιλέξτε το κέντρο εκδηλώσεων Έναστρος.
Έναστρος Τηλέφωνο

Τηλέφωνο : 2310626571,6978469465

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση