Εν Μαρκοπούλω Γεύσεις Μαρκόπουλο Εστιατόριο Αθήνα

en-markopoulo-geuseis-estiatorio-athina

Στο Μαρκόπουλο, εδώ και 40 χρόνια, λειτουργεί το εστιατόριο Εν Μαρκοπούλω Γεύσεις. Είναι η τρίτη γενιά αυτή που πλέον λειτουργεί το εστιατόριο και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εμπειρία όλων αυτών των χρόνων αλλά και το γεγονός ότι το εστιατόριο δεν έκλεισε ούτε για μικρό χρονικό διάστημα το κατατάσει σε ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη εστίασης της περιοχής.

Η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το Εν Μαρκοπούλω Γεύσεις είναι πολύ καλή διότι οι επισκέπτες του έρχονται για να ξεφύγουν από την αστική καθημερινότητα αλλά και για να ηρεμήσουν από τις συνεχής υποχρεώσεις.

Ο χώρος του εστιατορίου είναι καλαίσθητος και με όμορφη αρχιτεκτονική διακόσμηση. Βέβαια, το Εν Μαρκοπούλω Γεύσεις, είναι περισσότερο γνωστό για την εξαίρετη ελληνική του κουζίνα.

Οι συνταγές είναι παραδοσιακές και όλα τα πιάτα έχουν άρωμα Ελλάδας.
Οι τεχνικές είναι αυτές που χρησιμοποιούσε η πρώτη γενιά, με την διαφορά ότι έχουν προστεθεί και μερικές μοντέρνες πινελιές. Αυτήν η πρωτοβουλία του σεφ υπήρξε καθοριστική για την ανοδική πορεία που σημειώνει το εστιατόριο.

Οι τιμές του Εν Μαρκοπούλω Γεύσεις είναι εξίσου καλές με την ποιότητα του φαγητού.

Το εστιατόριο αυτό είναι και μια πολύ καλή επιλογή για την τέλεση εταιρικών εκδηλώσεων αλλά και για επαγγελματικά γεύματα, κατά την διάρκεια ή στο τέλος της ημέρας.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση