ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΟΣ 2017
4.7 20 votes

ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΟΣ 2017

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465

ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΟΣ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  2016 2017

Την περασμένη σεζόν συνεργάστηκε με τη Σάσα Μπάστα στο Εμπατή North Live Stage και εδώ θα ξαναβρίσκεται και πάλι, με τις κοινές τους εμφανίσεις να πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η συνεργασία του κέντρου με τον τραγουδιστή την περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική και αυτό ήταν πολύ λογικό να φέρει την ανανέωση, με την επιτυχία να θεωρείται προδιαγεγραμμένη και για το φετινό χειμώνα.

Εμπάτη North Τιμές

  • Ανοιχτά: Παρασκευή και Σάββατο
  • Τιμή φιάλης κανονική 130/4

North Live Stage Κωστόπουλος Στάμος Τηλέφωνο Κράτησης

Τηλέφωνο κρατήσεων :  2103001256, 6978469465 whats up

ΕΜΠΑΤΗ North North Live Stage Διαθέσιμες μέρες  Τιμή Εισόδου

Τιμή φιάλης κανονική 130/4 , Τιμή Φιάλης Φοιτητικής Παρασκευή 100/6 , Σαββάτο 120/6 , 15 ευρω στο μπαρ

ΕΜΠΑΤΗ North Live Stage Ώρα προσέλευσης

Ώρα 23:15

North Live Stage Κωστόπουλος  Πρεμιέρα

Η διαμόρφωση του χώρου έχει διαμορφωθεί με τον πιο ιδανικό τρόπο και έτσι όλα τα τραπέζια έχουν πρόσβαση στην σκηνή. Ακόμη, το ευγενικό προσωπικό θα βρίσκεται πάντα στο πλάι σας για να σας εξυπηρετεί.

ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ  NORTH LIVE STAGE 2016 2017

Στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου έχουν βρεθεί καλλιτέχνες που έχουν γράψει ιστορία όπως ο Αντύπας, ο Κωστόπουλος, ο Τζάνης και πολλοί ακόμα. Την φετινή σεζόν, στην πίστα του Εθα βρίσκεται ο Κωστόπουλος.

Εμπάτη North Φωτογραφίες

Εμπατή North Κωστόπουλος

  Εμπάτη North video – Live

North Live Stage Κωστόπουλος Χρύσπα Διεύθυνση – Χάρτης

Το Εμπατή North είναι στην γέφυρα Βαρυμπόμπης στο 18ο χιλιόμετρο στην Νέα εθνική οδού Αθηνών Λαμίας

Εμπατή North Ώρα προσέλευσης

Στο Εμπατή North η ώρα προσέλευσης / ώρα που πρέπει να είστε εκεί αν έχετε κράτηση είναι 23:30

Εμπατή North ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κρατήσεις και πληροφορίες για την τιμή φιάλης για το Εμπατή North τηλεφωνήστε στο 2103001256 , 6978469465 whats up

ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΟΣ Τιμές Φιάλης/Μπουκάλι

Στο ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΟΣ η Τιμή για την φιάλη/μπουκάλι για το σχήμα Κωστόπουλος – Στάμος – Βασιλάκος είναι:

Παρασκευή : Κανονική τιμή φιάλης :  130€/4-Άτομα / Φοιτητική τιμή φιάλης : 100€/6-Άτομα

Σάββατο : Κανονική τιμή φιάλης :  130€/4 -Άτομα/ Φοιτητική τιμή φιάλης : 100€/6-Άτομα

Εμπατή North Κράτηση

Στο κέντρο διασκέδασης Εμπατή North  θα εμφανίζεται το νυχτερινό σχήμα Κωστόπουλος Στάμος για την φετινή χειμερινή σεζόν 2015 2016 όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για κανονική τιμή φιάλης και για φοιτική τιμή φιάλης άν είστε φοιτητής

Εμπατή North Κωστόπουλος – Στάμος – Βασιλάκος

Φέτος θα έχουμε μίά νέα καλλιτεχνική συνεργασία, τριπλή αυτή τη φορά, στα βόρεια προάστεια. Πρόκειται να εμφανιστούν στο νυχτερινό κέντρο Εμπατή North ο Χάρης Κωστόπουλος μαζί με τον Ανδρέα Στάμο και το Θανάση Βασιλάκο. Ο Χάρης Κωστόπουλος εμφανίστηκε πέρσι στον ίδιο χώρο έχοντας διλα του την εκρηκτική Σάσα Μπάστα.

Εμπατή North

Το νυχτερινό κέντρο Εμπατή North βρίσκεται στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Είναι εδώ και πολλά χρόνια το απόλυτο νυχτερινό κλαμπ των βορείων προαστείων και έχει φιλοξενήσει ονόματα όπως ο Ίμβριος, ο Αντύπας, ο Δασκουλίδης, Σπυράκος, Βέρρα και Δημητρίου και όλοι τους έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Χάρης Κωστόπουλος πέρσι εντυπωσιάσε εμφανιζόμενος στο Εμπατή North North Live Stage και αναμένεται να το ξανακάνει. Το γεγονός ότι ο τραγουδιστής θα συνεργαστεί φέτος με άλλους δύο, το Στάμο και το Βασιλάκο, αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα.

ΕΜΠΑΤΗ NORTH  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  – ΣΤΑΜΟΣ 2015 – 2016

Το ξεκίνημα του 2016 βρίσκει ο Χάρης Κωστόπουλος στο Εμπατή North από το οποίο αποχωρεί ώστε να εμφανιστεί στο Caramela Live μαζί με τον Κυανό και τον Αρσενίου, δίνοντας έναν άλλο αέρα και ένα διαφορετικό στυλ στο νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού. Το 2013 εμφανίστηκε στο Anodos Live Stage στην οδό Πειραιώς όπου και έγινε ακόμα πιο αγαπητός στο λαϊκό κοινό, συνεμφανιζόμενος με ένα νεανικό σχήμα επί σκηνής, Μετά εμφανίστηκε στο Εμπατή North Live Stage και φέτος το χειμώνα επανεμφανίζεται και πάλι στον ίδιο χώρο.

ΕΜΠΑΤΗ NORTH  ΣΤΑΜΟΣ 2015 2016

 

Εμπατή North

Ο Χάρης Κωστόπουλος είναι γεννημένος στην Αριδαία Πέλλας το 1964 και προέρχεται από μουσική οικογένεια. Μαζί με τα δύο αδέρφια του ξεκίνησε να μαθαίνει μπουζούκι από πολύ μικρός και μετά από λίγα χρόνια έπαιζε μουσική σε διάφορα νυχτερινά κέντρα της περιφέρειας. Παράλληλα ξεκίνησε να γράφει στίχους αλλά και τραγούδια για πασίγνωστους καλλιτέχνες, εκ των οποίων ένας είναι ο Λευτέρης Πανταζής. Από τα πρώτα του βήματα λοιπόν ξεκινάει να εμφανίζεται σε μεγάλες πίστες εκτινάσσοντας το κέφι στα ύψη, αποκτώντας και πολλούς φανατικούς θαυμαστές που σε όλες του τις εμφανίσεις γεμίζουν τα νυχτερινά κέντρα στα οποία ο τραγουδιστής εμφανίζεται. Έχει πραγματοποιήσει και πολλές περιοδείες στο εξωτερικό, σε περιοχές που υπάρχουν ομογενείς, όπως η Γερμανία και η Αμερική, και οι οποίοι δηλώνουν ότι τον αγαπούν πολύ.

 

ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΜΟΣ 2016 2017

Οι επιτυχίες που μετράει ο Χάρης Κωστόπουλος είναι πολλές και αιοσημείωτες. Χωρίς καμία εξαίρεση, όλα του τα κομμάτια έχουν ξεχωρίσει και έχουν γίνει hits στα ραδιόφωνα, ενώ αρκετοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν τραγουδιστή που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως φαινόμενο αφού μόλις γράφει ένα τραγούδι αυτό σχεδόν αμέσως γίνεται σουξέ. Δύο από τα τραγούδια που έχουν λατρευτεί και έχουν γίνει hits είναι το “Πρώτο θέμα” και το “Είσαι μια θεά”, τα οποία σχεδόν σε κάθε εμφάνισή του επί σκηνής τα ερμηνεύει ο τραγουδιστής και αμέσως το θερμόμετρο της διασκέδασης φτάνει στο κόκκινο. Ο Χάρης Κωστόπουλος γνωρίζει καλύτερα από πολλούα πώς να κερδίζει φανατικούς θαυμαστές και τα καταφέρνει περίφημα, αφού όπου και αν εμφανιστεί να τραγουδήσει το λαϊκό κοινό συρρέει πλημμυριδόν. Πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τους Knock Out το νέο του τραγούδι το οποίο φέρει τον τίτλο “Την έκανα την αμαρτία”, ένα τραγούδι που όχι μόνο έχει αγαπηθεί πολύ αλλά ακούγεται σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά και τα clubs ανεβάζοντας στ ύψη τη διασκέδαση. Ο Χάρης Κωστόπουλος ξέρει τόσο να δημιουργεί θετική ατμόσφαιρα στα κέντρα που εμφανίζεται όσο και να ξεσηκώνει το κοινό του.

ΕΜΠΑΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑΕμπατή κωστοπουλος

Ο Ανδρέας Στάμος, ένας τραγουδιστής που με το Χάρη Κωστόπουλο φέτος το χειμώνα αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα δυνατότερα καλλιτεχνικά δίδυμα, θεωρείται μία πολύ σημαντική προσθήκη τόσο για το Εμπατή North Live Stage όσο και για τα απανταχού νυχτερινά κέντρα ανα την ελληνική επικράτεια. Ο τραγουδιστής θεωρείται ιδιαίτερο ταλέντο αφού οι επιτυχίες του είναι κάτι παραπάνω απο πολλές, οι περισσότερες των οποίων σημειώθηκαν τη δεκαετία του 2000 που ήταν και η εποχή της καλλιτεχνικής του μεσουράνισης. Πολλές φορές ήτανε το κεντρικό όνομα στα κέντρα στα οππία εμφανιζόταν. Μία από τις κορυφαίες συνεργασίες του ήταν αυτή με το Χρήστο Μενιδιάτη στο νυχτερινό κέντρο Frangelico, επί σειρά ετών. Την περσινή χειμερινή σεζόν ο Ανδρέας Στάμος εμφανίστηκε από κοινού με το Θάνο Πετρέλη αλλά η συνεργασία τους δεν πέτυχε, με τη σεζόν να είναι και για τους δύο καλλιτέχνες αποτυχημένη. Φέτος οι εμφανίσεις του με το Χάρη Κωστόπουλο ξεκίνησαν από τις 23 Οκτώβρη και αναμένεται να γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία όλη τη χειμερινή σεζόν.

ΕΜΠΑΤΗ 2015 2016

Ο Θανάσης Βασιλάκος είναι ο τρίτος τραγουδιστής που θα συμπληρώσει το σχήμα Κωστόπουλου-Στάμου. Είναι ένας ταλαντούχος νεαρός τραγουδιστής με πολύ καλές εμφανίσεις τόσο στο Frangelico μαζί με το Χολίδη και το Μενιδιάτη όσο και στο Central Live δίπλα στο δίδυμο Τσαλίκη – Καλλίδη, κάνοντας ιδιαίτερα θετική εντύπωση στο κοινό και αποτελώντας μία ευχάριστη έκπληξη για οποιοδήποτε σχήμα.

Κωστόπουλος Στάμος

Φέτος  το χειμώνα, στη συνεργασία του με το δίδυμο Στάμος – Κωστόπουλος αναμένεται και πάλι να κερδίσει πολύ θετικά σχόλια και να εντυπωσιάσει.

Οι κοινές τους εμφανίσεις ξεκίνησαν από 23 Οκτωβρίου στο Εμπατή North Live Stage και θα συνεχιστούν για όλη τη χειμερινή σεζόν.

 Παλαιότερα Σχήματα στο Empath North Live Stage

Εμπατή North Χριστοδουλόπουλος

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποτελεί τον νούμερο ένα λαϊκό τραγουδιστή για πολύ κόσμο. Στον χώρο τς μουσικής βιομηχανίας βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια και οι θαυμαστές του, του είναι πιστοί όλο αυτό το διάστημα.
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε το τραγούδι από μ ικρή ηλικία και όλοι τότε μιλούσαν για ένα νέο ταλέντο, το οποίο στην πορεία ξεδίπλωσε όλο του το ταλέντο. Ο καλλιτέχνης αυτό έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες, οι οποίες του έδωσαν όλες τις απαραίτητες εμπειρίες ώστε να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.
Επιπλέον,ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έχει ερμηνεύσει το «Το προσκλητήριο», το «Όσοι αγαπάνε», το «Όσοι είναι αισθηματίες» και άλλα. Στο νυχτερινό κέντρο Εμπατή North Live Stage θα τον απολαύσουμε να τραγουδάει αυτά και πολλά ακόμη μουσικά κομμάτια.
Το κέφι κάθε βράδυ λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου θα φτάνει στα ύψη και ο χορός δεν θα σταματάει ούτε λεπτό. Είναι ακόμη σημαντικό να αναφέρουμε πως ο Μάκης  Χριστοδουλόπουλος διαθέτει και εξαιρετική σκηνική παρουσία, η οποία σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΕΜΠΑΤΗ North Τιμή φιάλης στο Κωστόπουλος Χρύσπα

Πληροφορίες για τον Καλλιτέχνη :

6947707404 , δείτε περισσότερα εδώ 

ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΟΣ 2017
4.7 20 votes

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465