ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΝΔΗ

OIKONOMOPOYLOSVANDHMOYSIKANEA

  Το πιο λαμπερό και επιτυχημένο σχήμα της Αθηναϊκής νυχτερινής ζωής, o Νίκος Οικονομόπουλος και η Δέσποινα Βανδή ,βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη. Μετά από πέντε χρόνια οι δυο τραγουδιστές συναντήθηκαν στην πίστα του <<FEVER>> με μεγάλη επιτυχία και γι αυτό αποφάσισαν να την επεκτείνουν και στην συμπρωτεύουσα. Τα υπέροχα και πολυαγαπημένα τραγούδια των δυο καλλιτεχνών και η μοναδική διασκέδαση που προσφέρουν, θα είναι σε θέση να απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς στην πίστα του νυχτερινού κέντρου <FIX>>.

Η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 13 Μαρτίου, κατά την οποία η διασκέδαση έπιασε κόκκινο και το κοινό απόλαυσε το καλλιτεχνικό δίδυμο μέχρι τις πρωινές ώρες με πολύ χορό και τραγούδι. Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα αποτελεί σημαντικό παράγοντα ιδίως στους καιρούς μας. Τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Δέσποινα Βανδή, αυτή τη φορά ολοκληρώνει η εκθαμβωτική παρουσία της τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Μια μοναδική εμπειρία που δε θα θέλαμε να τελειώσει, καθώς οι εμφανίσεις θα διαρκέσουν λίγες μόνο εβδομάδες. Ατελείωτο κέφι, χορό και φυσικά τραγούδια των αγαπημένων μας καλλιτεχνών , σας περιμένουν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης <<FIX>>.Η συνεργασία Βανδής και Οικονομόπουλου θεωρείται ανεπανάληπτη για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης καθώς αποτελούν αγαπημένους καλλιτέχνες στη βόρεια Ελλάδα. Τα βράδια είναι μονόδρομος που οδηγούν στο <<FIX>>. Καλή σας διασκέδαση.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση