CLUB 22 ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ
4 24 votes

CLUB 22 ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465

kiamos-club kiamos

CLUB 22 ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Τιμή φιάλης 150 /4 , Φοιτητικά Πέμπτη 120/6 ,  Παρασκευή 130 /6 , Σαββάτο δεν έχει
Ώρα 23:00

Club 22 Live Stage

Οδός Βουλιαγμένης 22 , Αθήνα, Αττική 16671

Club 22 ΚΙΑΜΟΣ Τηλέφωνο Κρατήσεων

Τηλέφωνο κρατήσεων 2103001256 , 6978469465 whats up

KIAMOS CLUB 22 ΕΝΑΡΞΗ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ξεκινάει μέσα Οκρωμβρίου 2016 2017 , Θα είναι ανοιχτό Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο

ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 2018

Στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης βρίσκεται το νυχτερινό κέντρο κλαμπ 22. Το Club 22 Κιαμος αποτελεί σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και οι επισκέπτες κάθε φορά είναι πολλοί.

ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Αρχικά, η αισθητική του χώρου είναι εξαιρετική και η διαμόρφωση του έχει γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθούμε στην άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό του κιαμος. Στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου θα εμφανιστεί για δεύτερη χρονιά ο Πάνος Κιάμος και μαζί του θα είναι ο Stan.

Club 22 Πάνος Κιάμος

Ο Πάνος Κιάμος ξεκίνησε την μουσική του καριέρα από την Θεσσαλονίκη και με σταθερά βήματα κατάφερε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Ο Πάνος σε κάθε του εμφάνιση προκαλεί πανικό. Στο Club 22 ο Πάνος Κιάμος θα ερμηνεύσει το «Φωτιά με φωτιά«, το «Κρύσταλλα» αλλά και πολλά από τα παλιά του τραγούδια. Ο χορός θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς και δεν θα σταματήσει παρά μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Club 22 ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ αγαπηθεί από τον κόσμο και η πορεία του αναμένεται να είναι μόνον ανοδική.

Club 22 Φωτογραφίες

CLUB 22 Κιάμος Πάνος

ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Οι καλλιτεχνικές εκπλήξεις πρόκειται να είναι πολλές για τη χειμερινή σεζόν 2017-2018, με συνεργασίες που αναμένεται να εντυπωσιάσουν. Αυτή τη φορά στο Club 22, ένα από τα γνωστότερα Αθηναϊκά στέκια. Ο λόγος για τη συνεργασία του Πάνου Κιάμου με τον ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ.

CLUB 22 KIAMOS

club 22 Kiamos 2015 2016

Εδώ και δύο χρόνια, το Club 22 έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα μουσικά στέκια της Αθήνας, αγγίζοντας υψηλά επίπεδα αναγνωσιμότητας. Την τελευταία τετραετία, το κέντρο έχει χαρακτηριστεί ως μία πίστα υψηλής αισθητικής, θεωρούμενο ως ένα εκ των κορυφαίων μπουζουκιών της πόλης. Έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές ως συναυλιακός χώρος, ενώ στον ίδιο χώρο λειτουργούσαν μερικά από τα καλύτερα club της δεκαετίας του 1980 και του 1990.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 2018

Τον τελευταίο καιρό το Club 22 κιαμος γεμίζει σχεδόν ασφυκτικά, αφού μεγάλα ονόματα τραγουδούν σε αυτό, αλλά και το ίδιο το νυχτερινό κέντρο είναι γενικά πολύ προσεγμένο και αισθητικά ευχάριστο. Η παρουσία του Κιάμου λοιπόν με την Αγγελική Ηλιάδη αναμένεται να το γεμίσουν και πάλι ασφυκτικά και να αφήσουν από τις καλύτερες εντυπώσεις ως προς το σύνολο των συνεργασιών της χειμερινής σεζόν. Το Club 22 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μπουζούκια αθήνας και βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, σε έναν πολύ λειτουργικό και άριστα διαμορφωμένο χώρο.

Club 22 Κιάμος – ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ – 2017

club 22 2015 2016

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η παρουσία του Πάνου Κιάμου πάντα τραβούσε τα βλέμματα, πράγμα το οποίο αναμένεται να επαναληφθεί και αυτό το χειμώνα. Πολλών δε μάλλον τώρα που συνεργάζεται με ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ. Καταξιωμένος, αγαπητός και δημοφιλής καλλιτέχνης, ο Πάνος Κιάμος σίγουρα θα καταφέρει για ακόμα μία φορά να διασκεδάσει το κοινό του. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το σημαντικότερο στοιχείο που τον διακρίνει είναι ο μοναδικός, ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί με το κοινό του. Ιδιαίτερα αυτό το επικοινωνιακό του χάρισμα λοιπόν τον έχει κάνει πολύ αγαπητό. Έτσι αναμένουμε και φέτος να ακούσουμε τα καλύτερα για το συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Κατά συνέπεια εύλογο είναι και αναμενόμενο είναι τα προσόντα του συγκεκριμένου καλλιτέχνη να τον εδραιώσουν στην κορφή ως έναν από τους κορυφαίους του είδους του. Ο Κιάμος έχει εμφανιστεί σε πολλές ιστορικές πίστες της Αθήνας, όπως το Ποσειδώνιο και τα Αστέρια, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Club 22 έχει γίνει σπίτι του τα τελευταία χρόνια. Να πούμε ότι πέρυσι συνεργάστηκε με την Ελένη Χατζίδου και τον Stan ενώ φέτος αναμένεται να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις αφού θα είναι δίδυμο με ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ. Εγγύηση λοιπόν ο Πάνος Κιάμος στις δυνατές συγκινήσεις για το Αθηναϊκό κοινό.

Club 22 Πάνος Κιάμος 2017

Για τον Πάνο Κιάμο τα πρώτα βήματα προς την επιτυχία και την καταξίωση ξεκίνησαν από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ακολούθησαν πάρα πολλές δισκογραφικές δουλειές που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό, κάποιες δε εξ ‘αυτών έγιναν κυριολεκτικά ανάρπαστες. Με τον καιρό άρχισαν να έρχονται και οι τιμητικές διακρίσεις με πολλά άλμπουμ του να γίνονται άλλα χρυσά και άλλα πλατινένια. Δε θα αποτελούσε υπερβολή να λέγαμε ότι ως προς τις παρουσίες του στα κέντρα της Αθήνας μερίδα του κόσμου σχεδόν παραληρούσε ενώ ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα του τραγουδιστή είναι η ευκολία του, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, με την οποία ολοκληρώνει το πρόγραμμα του τελείως μόνος του, αλλά και η ζωντάνια του επί σκηνής. Άλλωστε από μικρός είχε έφεση στο τραγούδι και παρά το γεγονός ότι τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στην Ιατρική Σχολή, αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό. Και η είσπραξη της αγάπης του κόσμου είναι το στοιχείο που αποτελεί την απόλυτη δικαίωση για την επιλογή του. Οι σημαντικότερες εμφανίσεις που έχει κάνει θεωρούνται οι εξής: Με την Ελένη Δήμου και με το Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Club 22 Live Stageκιαμος

Για την Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία εμφανίζεται και συνεργάζεται φέτος στο Club 22: Το μεγάλο της βήμα το έκανε τη δεκαετία του 2000 όπου και πρωτοσυστήθηκε στον κόσμο με τις πρώτες εμφανίσεις της.. Άφησε και αφήνει καλές εντυπώσεις και θεωρείται πλέον σταθερή αξία στον καλλιτεχνικό χώρο. Μετά το 2000 άρχισε να εμφανίζεται συχνότερα, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, και εδώ και δέκα χρόνια θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένη, αφού πολλές δισκογραφικές δουλειές της έγιναν hits και τραγουδιούνται συχνά από το κοινό.

KIAMOS CLUB 22 – ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ

Η τελευταία της εμφάνιση στα μπουζούκια της Αθήνας έγινε πριν από δύο χρόνια, συνεργαζόμενη με τον Αντύπα και το Νίκο Κουρκούλη, με τους οποίους έκανε κοινές εμφανίσεις. στο Βοτανικό., όπου και απέδειξε ότι όχι μονο έχει ταλέντο αλλα και ότι δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Φέτος οι κοινές της εμφανίσεις με τον Πάνο Κιάμο αναμένεται να σπάσουν ταμεία, με πολλά sold out. Πέραν του ταλέντου ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ στο τραγούδι, θεωρείται ότι θα μπορούσε να κάνει εύκολα καριέρα και στο χορό, συμπέρασμα το οποίο έβγαλε η επιτροπή του Dancing with the stars, περσυνής εκπομπής του ΑΝΤ1 στην οποία συμμετείχε η τραγουδίστρια παίρνοντας πολύ ψηλές βαθμολογίες.

CLUB 22 ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Το μαγαζί έχει έναρξη και ξεκινάει με την πρεμιέρα του σύντομαγια άλλη μια χρονιά ώστε να απολαύσετε τον Πάνο Κιάμο και τις επιτυχίες του.

Club 22 ΚΙΑΜΟΣ 2017

Με τη δεδομένη αγάπη του κόσμου τόσο για τον Πάνο Κιάμο όσο και για την Αγγελική Ηλιάδη και τη συνεργασία τους αναμένουμε εντυπωσιακές καλλιτεχνικές βραδιές για το χειμώνα που μας έρχεται.

Club 22 Παλαιότερα σχήματα

Ο Πάνος Κιάμος μετά τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη ξεκινάει να εμφανίζεται στο Club 22 στην Αθήνα. Πέρυσι ήταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο club 22 στο πλευρό των Goin Through , της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Βασιλικής Νταντά. Μεγάλα τραγούδια από ένα μεγάλο καλλιτέχνη με τόσο μεγάλη δισκογραφία ο Πάνος Κιάμος είναι πάντα απολαυστικός στις εμφανίσεις του και κάνει το κόσμο να χορεύει στους ρυθμούς των τραγουδιών του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 18

Τραγούδια όπως το Φωτιά με φωτιά , το κρύσταλλα και άλλα τόσα νέα τραγούδια αξίζει να τα ακούσετε από κοντά με μια ερμηνεία που μόνο ο Κιάμος ξέρει. Το μαγαζί έγινε γνωστό μετά τις εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου πέρυσι. Πάρα πολύ  σύγχρονο design με στήσιμο μαγαζιού καθαρά πλατείας χωρίς κολώνες και θεωρεία χαρακτηρίζουν το club 22 από τα πιο ωραία μαγαζιά της Αθήνας σε ένα χώρο 1000 θέσεων.

Club 22 Video – Live

CLUB 22 ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΚΙΑΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΔΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

CLUB 22 ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ
4 24 votes

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465