Χίος Εκδρομές

chios-eikones

Η Χίος συγκαταλέγεται στα νησιά του Αιγαίου και μάλιστα βρίσκεται στο Ανατολικό Αιγαίο. Κατ’ αρχήν, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως αποτελεί το πέμπτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Ακόμη, η απόσταση του νησιού από τα Παράλια της Μικράς Ασίας είναι πολύ μικρή και μάλιστα έχει και οπτική επαφή. Επιπροσθέτως, η Χίος είναι γνωστή για την Μαστίχα, για το λάδι, για τα σύκα αλλά και για το κρασί. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλες αυτές τις παραδοσιακές γεύσεις αλλά και να αγοράσουν τα προϊόντα αυτά για γνωστούς και φίλους. Επίσης, είναι απαραίτητο να τονίσουμε πως τόσο η Χώρα της Χίου όσο και τα χωριά του νησιού είναι μεγάλα και κατοικήσιμα όλον τον χρόνο.

Εν συνεχεία, αξίζει να σημειώσουμε πως όλες οι παραλίες του νησιού είναι αξιοζήλευτες και εμείς σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα “Μαύρα Βόλια”, την “Αγία Ειρήνη” αλλά και την “Bella Vista”. Ακόμη, στην Χίο θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Σπήλαιο του Αγίου Γάλακτος αλλά και το Σπήλαιο Ολύμπων. Οι εικόνες που θα προσκομίσετε θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό σας για μια ζωή και η εμπειρία θα είναι μοναδική. Η Χίος απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν καινούργια μέρη αλλά και σε όσους θέλουν οι διακοπές τους να συνδυάζονται τόσο με την διασκέδαση όσο και με την χαλάρωση.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση