Χαρούλα Αλεξίου Live που τραγουδάει εμφανίζεται

haris-alexiou-eikones

Χαρούλα Αλεξίου Live

Η Χαρούλα Αλεξίου είναι από τις πιο πετυχημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Βρίσκεται στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας εδώ και πολλά χρόνια και μας έχει χαρίσει τραγούδια αλλά και εμφανίσεις που έχουν αφήσει εποχή. Αρχικά, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως οι συνεργασίες της Χαρούλας είναι όλες πολύ σημαντικές. Τα ονόματα με τα οποία έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή είναι τα πιο δημοφιλή του Ελληνικού πενταγράμμου.

Χαρούλα Αλεξίου Άνοδος Live

Εν συνεχεία, αξίζει να τονίσουμε πως η Χαρούλα Αλεξίου έχει εμφανιστεί στην σκηνή των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης. Πριν από λίγο καιρό η ερμηνεύτρια έδωσε μοναδικές μουσικές παραστάσεις στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, Άνοδος Live. Οι επισκέπτες κάθε βράδυ ήταν πολλοί και η Χαρούλα τους διασκέδαζε αλλά παράλληλα τους συγκινούσε με τα τραγούδια της.

Χαρούλα Αλεξίου Στίχοι

Επιπροσθέτως, είναι χρήσιμο να τονίσουμε πως η ελληνίδα ερμηνεύτρια έχει στο ενεργητικό της περισσότερους από 30 προσωπικούς δίσκους. Τα τραγούδια των δίσκων είναι ιδιαίτερα αγαπητά στον κόσμο διότι είναι βγαλμένα από την ίδια την ζωή. Βέβαια και οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι αποδεικνύοντας την μεγάλη αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο της ερμηνεύτριας. Από τα πιο γνωστά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει η Χαρούλα είναι το “Θεός αν είναι”, το “Ένα φιλί”, το “Καίω εσένα” και άλλα.

Χαρούλα Αλεξίου video

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση