Χανιά Εκδρομές

chania-eikones

Τα Χανιά βρίσκονται στην Βορειοδυτική Κρήτη και πρόκειται για μια παραθαλάσσια πόλη, η οποία αποτελεί και την πρωτεύουσα των Χανίων. Αρχικά, τα Χανιά αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή για καλοκαιρινές εκδρομές καθώς διαθέτουν υπέροχο κλίμα αλλά και όλες τις απαραίτητες τουριστικές υποδομές.
Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε πως τα Χανιά διαθέτουν μεγάλη ιστορία, την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε με μια επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο και στο Ναυτικό μουσείο Κρήτης.
Είναι ακόμη σημαντικό να τονίσουμε πως τα Χανιά είναι γνωστά και για τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα τα οποία μπορείτε να βρείτε είτε στις ταβέρνες είτε στα τοπικά μαγαζιά.

Εν συνεχεία, αξίζει να τονίσουμε πως στα Χανιά οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο στα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας. Οι πιο γνωστές παραλίες αυτής της παραθαλάσσιας πόλης είναι το Ελαφονήσι, η Αγία Μαρίνα, το Κολυμβάρι αλλά φυσικά και πολλές ακόμη.
Επιπροσθέτως, θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στις νυχτερινή ζωή της πόλης, η οποία είναι έντονη και καλύπτει όλα τα γούστα. Τα Χανιά διαθέτουν νυχτερινά μαγαζιά που προσφέρουν διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα αλλά και μαγαζιά στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν.
Τα Χανιά αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για την εκδρομή σας και εμείς αναλαμβάνουμε να σας προσφέρουμε τα πιο οικονομικά πακέτα της αγοράς.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση