ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΑΘΗΝΑ

MPOYRANIESTIATORIO

Ένα απο τα πιο όμορφα και γνήσια τσιπουράδικα της Αθήνας, απο τελεί το ΜΠΟΥΡΑΝΙ, που βρίσκεται στην περιοχοή των Μελλισίων. Σε αυτό το τσιπουράδικο θα βρείτε και θα απολαύσετε λαχταριστές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Η ονομασία του εστιατορίου σημαίνει σπανακόρυζο και είναι τούρκικη λέξη. Το ΜΠΟΥΡΑΝΙ παρασκευάζει και προσφέρει το πιο εκλεκτό τσίπουρο, παρέα με σπιτικά πιάτα. Το πλούσιο μενού του καταλόγου περιέχει φρέσκα και ποιοτικά κρέατα απο την Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, ενώ περιλαμβάνει 60 ξεχωριστούς μεζέδες για κάθε προτίμηση.

Κάθε Παρασκευή αλλά και Σάββατο απο τις δέκα η ώρα, το φαγητό συνοδεύεται απο ζωντανή μουσική που ανεβάζει την διάθεση στα ύψη. Το προσωπικό του εστιατορίου ΜΠΟΥΡΑΝΙ, είναι ευγενικό και έμπειρο στον χώρο. Η διακόσμηση και ο χώρος, δημιουργούν αίσθημα οτι βρίσκεστε σε ένα φιλικό σπίτι. Επιπλέον υπάρχει χώρος να παίζουν τα παιδιά άφοβα, στην πλατεία Ελευθερίας, όπου βρίσκετε το εστιατόριο.

Στο εστιατόριο ΜΠΟΥΡΑΝΙ, που βρίσκεται στην περιοχή των Μελλισίων, θα βρείτε άψογη εξυπηρέτηση, άριστη φιλοξενία, ευχάριστο περιβάλλον με πολλή διασκέδαση, καθώς και μοναδικές και αυθεντικές γεύσεις, παρμένες απο την ελληνική κουζίνα. Καλή σας όρεξη.

ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Νέστωρος 4, Μελίσσια 151-27
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 12:00 – 03:00 Κυριακή 12:00 – 00:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση