ΑΡΩΜΑ live bar

aroma-live-bar-thessaloniki
ΑΡΩΜΑ live bar

Το Άρωμα live είναι ένα και πολλά υποσχόμενο μαγαζί διασκέδασης στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η τοποθεσία του μαγαζιού είναι κομβική καθώς βρίσκεται επάνω στην παραλιακή οδό, στο ύψος του Λευκού Πύργου.

Η πρώτη μέρα που το Άρωμα live άνοιξε τις πόρτες του ήταν την Πέμπτη 2 Απριλίου. Ο κόσμος που έσπευσε να το επισκεφθεί ήταν πολύς. Τόσο οι φοιτητές της πόλης όσο και οι μόνιμοι κάτοικοι διασκέδασαν υπό το άκουσμα λαϊκών μελωδιών.

Το Άρωμα είναι σίγουρο πως θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου καθώς οι live  εμφανίσεις θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
Η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου είναι ιδιαίτερα όμορφη καθώς τον χαρακτηρίζει η πολυτέλεια. Επίσης, τα οπτικοακουστικά μέσα είναι τελευταίας τεχνολογίας καθώς σκοπός των ιδιοκτητών είναι η ομαλή τέλεση του μουσικού προγράμματος.

Η σκηνή επάνω στην οποία θα εμφανίζονται οι καλλιτέχνες είναι ελαφρώς υπερυψωμένη έτσι ώστε να μπορούν οι θαμώνες του Άρωμα να θαυμάζουν τους ερμηνευτές και τους μουσικούς.
Το Άρωμα live ξεκίνησε πολύ δυναμικά και το ίδιο αναμένεται να συνεχίσει να κάνει.

 Οι μέρες που έρχονται είναι άγιες και όλοι περιμένουμε την μεγάλη μέρα που θα διασκεδάσουμε, θα χορέψουμε και θα χαρούμε όλοι μαζί.
Οι ημέρες κατά τις οποίες το Άρωμα λειτουργεί είναι από την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο.

ΑΡΩΜΑ live

Διεύθυνση: Λ.Νίκης 63
Μέρες λειτουργίας: Τετάρτη μέχρι Σάββατο
Τιμή κανονικής φιάλης: 100 ευώ
Τιμή φοιτητικής φιάλης: 80 ευρώ
Τιμή ποτού: 10 ευρώ

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση