ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

APOPSEPALI

Το ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ αποτελεί ένα μουσικό μεζεδοπωλείο που βρίσκεται στην περιοχή της Νίκαιας στην πόλη της Αθήνας. Σε αυτό το εστιατόριο θα βρείτε μοναδικές γεύσεις με συνταγές παρμένες απο την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Μεγάλη ποικιλία απο ορεκτικά και κυρίως πιάτα, θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις των πελατών. Το φαγητό συνοδεύεται με εκλεκτό κρασί και άριστης ποιότητας ποτά.Η διακόσμηση του χώρου, τα ξεχωριστά χρώματα,τα άνετα καθίσματα και τραπέζια καθώς και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, δημιουργούν αίσθημα οικειότητας και χαλάρωσης.

Στο μεζεδοπωλείο ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας με την συνοδεία ζωντανής μουσικής. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, η ζωντανή εξαμελής ορχήστρα, ανεβάζει την διάθεση με ακούσματα oriental, απο τις έντεκα ως τη μια. Επίσης το μεζεδοπωλείο αναλαμβάνει την διοργάνωση όλων των κοινωνικών εκδηλώσεων, έχοντας σίγουρη επιτυχία. Το ευγενικό προσωπικό του ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ θα σας υποδεχτεί και θα σας εξυπηρετήσει με τον πιο ευγενικό και γρήγορο τρόπο.

Στο κεφάτο μεζεδοπωλείο ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ στην περιοχή της Νίκαιας, θα βρείτε άψογη εξυπηρέτηση, καλή φιλοξενία, ευχάριστο κλίμα, διασκέδαση και καλό φαγητό απο την ελληνική κουζίνα. Καλή σας όρεξη.

ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 455, Νίκαια 184-50
Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινά 12:00 – 01:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση