ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ CINEMA

APOMHXANHSKINHMATOGRAFOS

  Η ταινία ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ αποτελεί μια ταινία επιστημονικής φαντασίας.Σύμφωνα με την υπόθεση, ένας πλούσιος προγραμματιστής, Νειθαν,δέχεται έναν υπάλληλο του στην μακρινή κατοικία του που αποτελεί και ερευνητικό κέντρο, μετά απο έναν διαγωνισμό που κερδίζει.Ο υπάλληλος  Κάλεμπ θα πρέπει να συμμετάσχει σε ένα πείραμα για να εξακρίβωση την επιτυχία και την καταλληλότητα της τελευταία εφεύρεσης του επιστήμονα.Η εφεύρεση δεν είναι τίποτα άλλο ,όπως προμηνεύει και η ταινία ” ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ΄΄ , απο ένα ρομπότ γένους θηλυκού με τεχνητή νοημοσύνη.

Ο υπάλληλος σιγά σιγά γνωρίζει αυτή τη νέα προσωπικότητα και αναπτύσσει σχέσεις άλλα και έντονα συναισθήματα στο άτομό της.Η Ειβα όπως ονομάζεται το ρομπότ, αποκαλύπτει κάποια μυστικά στον Κάλεμπ για τον Νειθαν, οδηγώντας τον στην αμφιβολία και κάνοντας τον να αναρωτιέται τι είναι αληθινό και τι όχι. Παρασύρεται απο τα συναισθήματα του και η λογική θολώνει.Άραγε ποιον πρέπει να εμπιστευτεί? το ανθρώπινο γένος ή ένα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη που μόλις γνώρισε?Είναι δυνατό τα κατασκευάσματα των ανθρώπων να γίνουν πιο έμπιστα απο τους ίδιους τους ανθρώπους?Στην ταινία ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ, το μυστήριο κρατά μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση