ΑΝΗΦΟΡΙ Ρεμπετάδικο Αθήνα

anifori-rempetadiko-athina

Στην περιοχή του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι, βρίσκεται το ρεμπετάδικο Ανηφόρι.
Το μαγαζί αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να θυμίσει στους παλαιότερους πως η ρεμπέτικη μουσική υπήρξε καθοριστική για την πορεία της μουσικής και παράλληλα να μυήσει τους νεότερους σε αυτού του είδους τις μελωδίες.

Στεγάζεται σε ένα πολύ όμορφο, νεοκλασικό κτίριο, το οποίο διαμορφώθηκε με τον πιο κατάλληλο τρόπο ώστε να θυμίζει τα μαγαζιά που στο παρελθόν ακουγόταν η ρεμπέτικη μουσική.

Τα χρώματα είναι γήινα και τα διακοσμητικά στοιχεία καταφέρνουν περίτρανα να ταξιδέψουν τους επισκέπτες στην χρυσή εποχή του ρεμπέτικου τραγουδιού.
Το πάλκο, στο οποίο οι καλλιτέχνες ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους είναι υπερηψωμένο.

Όσον αφορά την πίστα του ρεμπετάδικου Ανηφόρι αξίζει να σημειώσουμε πως είναι μεγάλη και χωράει όλους τους επισκέπτες που θέλουν να χορέψουν.

Το Ανηφόρι δεν είναι από τα μεγαλύτερα μαγαζιά του είδος του. Το γεγονός αυτό όμως του επιτρέπει να είναι πιο φιλικό και πιο ζεστό.

Οι καλλιτέχνες, που κάθε βράδυ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, είναι ο Γιώργος Ζορμπάς, ο Δημήτρης Μέντης,  η Έφη Ράπτη αλλά και ο ο Θανάσης Μπέλας.
Όλοι τους είναι αξιόλογοι και η μεγάλη τους εμπειρία τους επιτρέπει να προσφέρουν στιγμές ξέφρενης διασκέδασης σε όλους τους θαμώνες.

Στο ρεμπετάδικο Ανηφόρι οι επισκέπτες θα ακούσουν τραγούδια από την Σμύρνη αλλά και παραδοσιακά τραγούδια.

Βέβαια το μουσικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση