ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

ANEYORWNESTIATORIO

Το εστιατόριο ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ βρίσκεται στην περιοχή Άνω Λιόσια της Αθήνας και αποτελεί ένα σχετικά νέο εστιατόριο με λειτουργία δυο χρόνων απο τις 22 Ιουνίου 2022.Ο ιδιοκτήτης Κολιός Παναγιώτης, μαζί με την βοήθεια του πατέρα του Κωνσταντίνου,έφτιαξε μέσα στην καρδιά των Άνω Λιοσίων, ένα ξεχωριστό και όμορφο μεζεδοπωλείο με έμφαση στην παράδοση και την αυθεντία των γεύσεων.Πριν την δημιουργία του εστιατορίου, ο χώρος αποτελούσε έναν στάβλο που φιλοξενούσε κότες,κατσικάκια, άλογα,χήνες,άλογα καθώς και άλλα οικόσιτα ζωάκια.Σήμερα πλέον αποτελεί ένα εξαιρετικό εστιατόριο με έντονο παραδοσιακό χαρακτήρα και μοναδικές γεύσεις απο την ελληνική κουζίνα. Τα πιάτα του μενού προέρχονται απο συνταγές όλης της Ελλάδας, παρασκευασμένες απο τους έμπειρους μάγειρες του εστιατορίου.

Το  ευγενικό και πάντα με χαμόγελο,προσωπικό, είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήση ανά πάσα ώρα και στιγμή.Οι παλιές φωτογραφίες απο τα Άνω Λιόσια, οι ρετρό πίνακες και τα παραδοσιακά αντικείμενα, ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή.Το άνετο κι φιλόξενο περιβάλλον, ανεβάζει την διάθεση και ανοίγει την όρεξη.Μπορείτε να το επισκεφτείτε είτε με καλή παρέα, είτε με την οικογένειά σας για να γευτείτε τις νοστιμιές που μαγειρεύονται καθημερινά.

Ένας μοναδικά αυθεντικός χώρος, με ποικιλία παραδοσιακών ελληνικών φαγητών και όμορφο περιβάλλον, είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί και να σας μαγέψει με τις γεύσεις του.Καλή σας όρεξη.

  • Διεύθυνση:Δημαρχείου 8, Άνω Λιόσια 133-41
  • Ώρες Λειτουργίας:Τρίτη έως Σάββατο 18:00 – 02:00Κυριακή 13:00 – 00:00Δευτέρα κλειστά
  • Ιδιωτικό Parking:Όχι
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση