Αλα Ελληνικά Ρεμπετάδικο Τούμπα

kanokratisi
3/5 - (6 Ψήφοι)

Σε μία από τις πιο δημοφιλής περιοχές της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ένα από τα πιο γνωστά πλέον ρεμπετάδικα της πόλης. Το ρεμπετάδικο Αλά Ελληνικά , στεγάζεται στην οδό Ισιδώρου 19 στην περιοχή της Άνω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο και σωστά διαμορφωμένο χώρο, που θα σας κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείτε εκεί.

Τηλεφώνο επικοινωνίας

Η φιλική εξυπηρέτηση του ρεμπετάδικου, θα σας χαρίσει το πιο ζεστό της χαμόγελο και θα είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει και να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή. Ακούγοντας παλιά κομμάτια, τα οποία έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, μπορείτε παράλληλα να απολαμβάνετε ωραία πιάτα και μεζέδες από το μενού που διαθέτει το κατάστημα. Τα πιάτα του μενού επιμελούνται καθημερινά για όλους εσάς, οι μάγειρες του καταστήματος, οι οποίοι βάζουν όλη τους την τέχνη και τη φαντασία για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα και να φτάσει στα πιάτα σας.

Οι μάγειρες προμηθεύονται τα καλύτερα και πιο αγνά υλικά, εξαιρετικής ποιότητας,  για τη δημιουργία των πιάτων τους και συνεργάζονται κατά κύριο λόγο με Έλληνες παραγωγούς.  Διαθέτει επίσης και μεγάλη ποικιλία κρασιών και τσίπουρου, για τα οποία έχει χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη σταφύλια εξαιρετικής ποιότητας από ελληνικούς αμπελώνες, καθώς και μη αλκοολούχα ποτά για όσους δεν πίνουν αλλά και για τους μικρούς μας φίλους.

Στο χώρο του ρεμπετάδικου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε καλό φαγητό  και ποτό, ακούγοντας μοναδικές, μεγάλες επιτυχίες, ερμηνευμένες από καλές φωνές. Μπορείτε να το επισκεφθείτε με την παρέα σας αλλά και με την οικογένειά σας και να περάσετε όμορφες στιγμές με καλό φαγητό και τραγούδι. Το ρεμπετάδικο διαθέτει επίσης πίστα όπου μπορείτε να χορέψετε και να διασκεδάσετε με τις αγαπημένες σας επιτυχίες. Το ρεμπετάδικο Αλά Ελληνικά , θα είναι κοντά σας κάθε Πέμπτη με Κυριακή μεσημέρι καθώς διατίθεται και για μικρές εκδηλώσεις. Μια εμπειρία που θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να ξεφύγετε από τις έννοιες της καθημερινότητας.

 

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)
Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση