ΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

AINIKOLASESTIATORIO

Ο ΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ είναι ένα κομψό εστιατόριο και βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας.Σε αυτόν τον χώρο,οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης και το απρόσωπο περιβάλλον δεν έχουν θέση,παρά μόνο η χαλάρωση, η άνεση και το οικειότητα.Υλικά άριστης ποιότητας,παρασκευάζουν τα πιο νόστιμα και gourmet πιάτα,σε μια ποικιλία ορεκτικών ,σαλατών και κυρίως πιάτων.
Ο χώρος του εστιατορίου ΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ έχει σχεδιαστεί απο την αρχιτέκτονα Καράλη Ισμήνη και έχει minimal διακόσμηση και κυριαρχεί το λευκό χρώμα και το ξύλο που προσδίδει ζεστασιά.Χρώματα γήινα και φυσικό φως, δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα μέσα στην θορυβώδης πόλη της Αθήνας.

Το ευγενικό προσωπικό είναι πάντοτε στη διάθεσή σας,έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία.Όλες οι συνταγές των πιάτων προέρχονται απο την Μεσογειακή κουζίνα και κυρίως απο την Ιταλία, όπου τα ζυμαρικά και οι πίτσες παίζουν κυρίαρχο ρόλο.Γεστικά πιάτα και μεγάλη ποικιλία εκλεκτών κρασιών, σας υπόσχεται το εστιατόιο ΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ στην περιοχή της Καλλιθέας, μακρυά απο την ενοχλητική φασαρία της πόλης και κοντά στην χαράρωση και στην άνεση του όμορφου χώρου.

Άψογο σέρβις, ευχάριστο περιβάλλον και ποιοτικά ορεκτικά και κυρίως πιάτα, θα βρείτε σε αυτό το κομψό και σύγχρονο εστιατόριο.Καλή σας απόλαυση.

ΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Διεύθυνση: Συγγρού 156, Αθήνα 176 71
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά: 13:00 – 01:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση