Αγγέχρημα Αίθουσα δεξιώσεων Θεσσαλονίκη

aggexrima-kentro-dexioseon

Αγγέχρημα Κέντρο Εκδηλώσεων

Στην περιοχή των Μετεώρων στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται το κέντρο εκδηλώσεων Αγγέχρημα. Κατ’ αρχήν, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το κέντρο αυτό λειτουργεί από το 1995 και οι δεξιώσεις που έχουν διεκπεραιωθεί εκεί έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Επιπροσθέτως, είναι χρήσιμο να τονιστεί πως το Αγγέχρημα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 300 άτομα σε έναν άρτια διαμορφωμένο χώρο.
Η διακόσμηση είναι λιτή και τα χρώματα ζεστά και γήινα. Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό η ατμόσφαιρα είναι πολύ φιλική.

Αγγέχρημα Αίθουσα δεξιώσεων

Εν συνεχεία, είναι απαραίτητο να σημειώσουμε πως λόγω της τοποθεσίας του, το κέντρο εκδηλώσεων διαθέτει υπέροχη θέα στο καταπράσινο βουνό. Είναι σημαντικό ακόμη να αναφέρουμε πως οι έμπειροι και καταξιωμένοι σεφ συζητούν μαζί σας το μενού και έτσι ώστε οι γεύσεις να ανταποκρίνονται στο γούστο σας.
Αυτό που κάνει το Αγγέχρημα να ξεχωρίζει είναι οι πολύ φιλικές τιμές. Αντιλαμβανόμενοι οι ιδιοκτήτες την οικονομική κρίση σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές. Στο Αγγέχρημα μπορείτε να διοργανώσετε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση όπως του γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας, του αρραβώνα σας και άλλα.
Επιλέξτε το κέντρο εκδηλώσεων Αγγέχρημα και απολαύστε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση